Torstaina itsenäisyyspäivänä ajettavan Prix de Bloisin lähtölista valmistui. Ranch Kelly kärryillään Hannu Torvinen on arvottu radalle viisi, Dreammokon ja Bel Avisin väliin.

Prix de Bloisin 42 750 euron ykköspalkintoa lähtee tavoittelemaan 16 hevosta. Kilpailumatka on 2100 metriä autolähetyksellä. Franck Nivard ajaa ykkösradan saanutta Carabinieria, jota valmentaa Peter Untersteiner. Johan Untersteinerin Day Or Night In on joutunut kymppiradalle takariviin.

Lähdön isorahaisin on Jean-Michel Baziren tallin 7-vuotias ruuna Bel Avis 539 640 euroa. Sitä ajaa valmentaja itse. Bel Avisin edellinen voitto on tammikuulta. Nicolas Bazire ohjastaa Barrio Josselyniä, jolla on Vincennesin voitto alla. Tallin kolmas osallistuja on tamma Calaska de Guez, jonka kärryillä on Gabriele Gelormini.

Peter Ingves voitti Dreammokolla Silverörnenin syyskuun alussa Solängetissä. Östersundin UET Masters-finaalissa se oli seitsemäs. Ori jäi sairaana pois Amerikan koneesta lokakuussa. Björn Goop hyppää sen kärryille.

Prix de Blois on Vincennesin iltapäiväravien ensimmäinen lähtö. Starttiaika on klo 13.47 eli 14.47 Suomen aikaa.

Lähtölista Prix de Blois

Päivitys 4.12. klo 21.50: Omistaja-valmentaja Anne Luttisen haastattelu:

“Ajoin tänään tiistaina Kellyllä.  Eilen piti, mutta täällä kun sataa, niin kaikki menee liejuiseksi. Kelly ravasi hyvin ja oli halukas menemään. Kovaa en ajanut, kun startti on lähellä. 

Mitä Kelly kaipaisi, on lihashuoltoa. Täällä ei ihan sellaista saa, jota toivoisin.  Jotenkin aistii, että Kellyllä on jo koti-ikävä. 

Lähdöstä tuli kovempi kuin uskottiin. Sisäpuolella ja ulkopuolella on kovia hevosia, Etelä-Ranskassa olisi ollut helpompi lähtö, mutta jätimme sen väliin, koska matka sinne olisi ollut tosi pitkä. Nyt itsenäisyyspäivänä tänne tulee vieraita Suomesta, niin Vincennes on sopiva rata heidänkin tulla katsomaan. 

Tämä on kauden viimeinen startti. Viikonlopun jälkeen Kelly lähtee kotimatkalle!”