Ranch Kelly vedettiin pois Beaumont de Lomagnesta perjantaina aamupäivällä. Puolenpäivän jälkeen se ilmestyi Vincennesissä torstaina 6.12. ajettavan 2100 metrin Prix de Bloisin alustavalle lähtölistalle. Mukaan pyrkii 46 ravuria.

Ranch Kelly on niistä 12. eniten ansainnut. Listalla vilisee hyviä hevosia, Jean-Michel Bazirelta tulee muun muassa Bel Avis (Ganymede) 539 640 e ja Barrio Josselyn (Scipion du Goutier), jolla on Vincennesin voitto alla. Richard Westerinkiltä on Elitloppet-finalisti Dreammoko (Timoko).

Ruotsalaiset ovat myös ilmoittaneet hevosiaan ahkerasti. Robert Berghin Mindyourvalue W.F. (Hövding Lavec) voitti Vincennesissä viime sunnuntaina, sillä on viime talvimeetingistä 5 peräkkäistä voittoa. Untersteinereiltä listoilla ovat Day Or Night In (Muscle Hill) ja Carabinieri (Wellino Boko). Norjalainen Looking Superb (Orlando Vici) ja Lutfi Kolgjinin Platon Face (Raja Mirchi) eivät vähärahaisina taida päästä viivalle.

Prix de Bloisin lähtölista valmistuu tiistaina. Palkintopotti on 95 000 euroa, josta voittajan osuus 40 750 euroa. Lähtö on torstai-iltapäivän ensimmäinen, ravit alkavat 13.20 paikallista aikaa (14.20 Suomen aikaa).