Menhammar Stuterin kotisivulla kerrottiin lauantaina iltapäivällä dramaattinen uutinen, että Readly Express siirtyy Menhammariin siitokseen suoraan Elitloppetin jälkeen. Oriin upea ura huipentuu toukokuun lopussa kotiradalla.

Omistajien edustaja Rolf Andersson kertoo Bro Byggnads Ab:n  tiedotteessa, että he ovat täysillä mukana valmentaja Nurmoksen suunnitelmassa startata toukokuun viimeisenä sunnuntaina. Elitloppetiin osallistuminen on jokaisen hevosenomistajan unelma.

Elitloppetista tulee Readly Expressin viimeinen kilpailu, jonka jälkeen se siirtyy osittain uuden omistajakimpan hallinnassa Menhammariin siitosoriiksi. Siittolalla on lista tammanomistajista, jotka haluaisivat astuttaa Readly Expressillä. Heille ilmoitetaan parin viikon kuluessa vahvistus astutusvaraukseen.

Readly Expressin maksut ovat tänä vuonna 5 000 kruunua + 85 000 kruunua varsasta. Astutukset alkavat Elitloppetia seuraavalla viikolla. Pakastespermaa ei ole tarjolla 2019.

Solvallan urheilujohtaja Anders Malmrot esitteli lauantain V75-lähetyksessä roosanväristä kutsukorttia, jossa oli nimi Readly Express. “Juuri tämän halusin kuulla, kivi putosi sydämeltäni”, hän kommentoi riemastuneena Travrondenille.