Timo Nurmoksen Readly Express oli ylivoimainen Prix de Francessa. Ei jäänyt epäselvää, mikä on Euroopan paras hevonen. Björn Goopin ajama ja Inga Perkin hoitama Readly Express juoksi voittoajan 10,3a/2100 metriä ja tienasi 157 500 euroa. Nyt kohti Elitloppetia!

Goop otti muilta luulot pois heti lähtökiihdytyksessä. Hän piti Bold Eaglen helposti ulkopuolellaan. Goop tiesi, että terävästi kiihdyttänyt Uza Josselyn luopuu keulapaikasta. Näin myös kävi, ja Readly Express meni keulaan. Ensimmäiset 600 metriä juostiin 06,0 ja 1100 metriä 10,1. Bold Eagle juoksi alkumatkan neljäntenä sisäradalla ja nousi lopulta toisen jonon vetäjäksi.

Goop antoi Readlylle menoluvan loppusuoran alussa, ja valjakko irtosi vaivattomasti ja upeasti askeltaen voittoon. Uza Josselyn piti Bold Eaglen takanaan ja otti kakkossijan. Dijon nousi neljänneksi ja Billie de Montfort viidenneksi. Lähtökiihdytys ei sujunut Baziren tallin hevosilla parhaalla mahdollisella tavalla. Belina Josselyn, Davidson du Pont ja Looking Superb laukkasivat ja tulivat hylätyiksi. Uza Josselyn, Dijon ja Billie de Montfort juoksivat viime vuonna Finlandia-ajossa.

Björn Goop ehti tuuletella voittoa, niin ylivoimainen Readly Express oli. Kuva: Equidia