Grand Criterium de Vitessen radat on arvottu, ja Björn Goopin ajama Readly Express pääsee matkaan sisäradalta numerolla yksi. Bold Eaglella oli huonompi tuuri. Se sai radan seitsemän.

Kakkospaikalta lähtee Nicolas Enschin Cavalleria, joka juoksi syksyllä samoissa lähdöissä kuin Ranch Kelly. Feursin Grand Prix du Centre-Estissä se oli pitkällä matkalla toinen Bold Eaglen jälkeen, joka lähti 25 metrin takamatkalta.

Kolmosradan Bahia Quesnot oli komealla kirillä toinen Prix de Belgiquessa. Gagnes-sur-Merin jouluraveissa se voitti parilla kymmenellä metrillä ennen Cavalleriaa. Kumpikaan tammoista ei ole salama-avaaja, eikä kumpikaan ole startannut mailin kilpailuissa.

Timo Nurmos kävi viime viikonloppuna ajamassa Readly Expressiä Normandiassa. Hän kertoi Hevosurheilulle olleensa hiittiin täysin tyytyväinen. Nurmos huomautti, että Readlyltä löytyy valtavasti lähtönopeutta, kun sitä tarvitaan. Sen hän on sanonut ennenkin.

Bold Eagle voitti viime vuonna keulajuoksulla ykkösradalta. Nyt sillä paikalla nähtäneen Readly Express. Björn Goop voitti Timokolla seiskaradalta vuonna 2016.

Korjaus 7.3. klo 19.55: Hevosten ennätykset eivät pidä paikkaansa Ranskan lähtölistoissa. Bold Eaglen ennätys on voittoaika 08,4a/1609m Solvallan Elitloppet-karsinnassa 2017. Readly Expressin ennätys 09,9a/2140m on Jubileumspokalenin voittoaika 2017. Uza Josselyn on oikeasti mennyt  maililla 09,0a ja Dijon 09,2a. Lähtö oli Prix de Washington Enghienissä 2018, jolloin tuloksia muutettiin jälkikäteen. Unique Junin paras tulos on 10,2aly.

Päivitys 8.3. klo 12.55: Ravit Gagnes-sur-Merissä alkavat sunnuntaina klo 13 paikallista aikaa ja Grand Criterium de Vitesse on kuudes lähtö, joka starttaa klo 16.25 (17.25 Suomen aikaa).

Lähtölista Grand Criterium de Vitesse de la Cote d’Azur, auto 1609m, 1. palkinto 76 500 euroa:

Hevonen – ohjastaja – valmentaja

1 Readly Express – Björn Goop (Timo Nurmos)

2 Cavalleria – Nicolas Ensch (Nicolas Ensch)

3 Bahia Quesnot – Junior Guelpa (Junior Guelpa)

4 Uza Josselyn – Gabriele Gelormini (Rene Aebischer)

5 Dijon – Romain Derieux (Romain Derieux)

6 Unique Juni – Eric Raffin (Jörgen Westholm)

7 Bold Eagle – Franck Nivard (Sébastien Guarato)

8 Billie de Montfort – David Thomain (Sébastien Guarato)

9 Comete Darche – Jean Christophe Sorel (Junior Guelpa)