Suomalaistamma Roheryn ravasi 125 000 kruunun voiton Solängetin V75-kierroksen tammalähdössä. Ulf Ohlsson ajoi Timo Nurmoksen valmennettavaa. Carol Stable on kasvattaja ja Lähteenmäki Consulting Oy omistaja.

Roherynillä oli juoksurata. Se ampaisi katapultin lailla matkaan ja meni johtoon. Suosikki Indoor Voices eteni takamatkalta aikaisin rinnalle. Maalisuoralla ei kukaan uhannut suomalaista. Roheryn viiletti ykköseksi ajalla 14,3/2140 metriä. Kauden ansiot ovat jo lähes 400 000 kruunua.

Matias Salon Celebrity Lane teki hienon juoksun Pronssidivisioonassa. Se kiri terävästi kolmanneksi ja sai 31 000 kruunua. Emilie Leon lento jatkui oman Sign Me Up Toon rattailla. Valjakko voitti ajalla 10,6a/1640 metriä ennen Peter Ingvesin Dreamboy Asia.

Ingves vei päivän päälähdön Silverörnen-kisan. Hän odotteli ja katseli rauhassa, kun Erik Adielsson (Diamanten), Jan Norberg (Muscle Hustle) ja Örjan Kihlström (Zenit Brick) kaasuttelivat kolme rinnan kierros ennen maalia. Richard Westerinkin Dreammoko kiri ykköseksi ajalla 12,1a/2140 metriä. Petri Salmelan Makethemark juoksi kenkien kanssa ja eteni kakkoseksi. Urhea Diamanten kesti kolmanneksi. Heidi Hiltunen pääsi jälleen voittajakehään Uncertain Whenillä.