Janne Korpi oli illan ohjastajanimi Bollnäsissa. Kun kaksi lähtöä oli ajettu, Korpi oli kääntynyt voittajaesittelyyn kaksi kertaa. Axel Combo ja No Limit Royalty olivat voittohevoset.

Star-Racingin ja Wipunen Varainhallinnan kasvattama 3-vuotias Axel Combo aloitti uransa vakuuttavalla voitolla. Janne Korpi käänsi kiriin loppukaarteessa. Maharajahin ja Cecilia Duon poika tykitti ykköseksi ajalla 17,6/2140m. JKK Sports Oy ja Einari Vidgren Oy ovat voittajan omistajat.

Katri Lindgrenin kasvattama No Limit Royalty kilpaili 3140 metrin matkalla. Janne Korpi suunnisti keulapaikalle ja ajoi tasaista 19-kyytiä. Kun suursuosikki Borups Tornado ei pysynyt rinnalla, Korpi päästi No Limit Royaltyn vauhtiin. Helppo voitto tuli ajalla 17,4. Star-Racing ja RAQ Team ovat omistajat. Pekka Korven talliin tuli myös nelossija Mika Forssin ajaman Qvidja’s Firstin toimesta.

Suomalaisvoittoja saatiin jo Skellefteån lounasraveissa. Janita Luttusen valmentama Torpa Pål kiri johtavan takaa ykköseksi ja voitti Micael Melanderin ajamana mailin ryhmän ajalla 24,9a. J & J Racing Oy on omistaja. John Östmanin Ålia Rännil oli johtopaikalta kakkonen. Aleksi Kytölän Wasa Rebel otti ykkösen pistelähdössä Micael Melanderin ohjastamana.