Oskari Mäenpään kasvattama Sahara One on mainio sprintteri. Conrad Lugauerin valmentama ja Marc Eliaksen ajama ruuna viiletti Jägersrossa V86-pelin avauskohteessa mailin aikaan 11,3a ja sijoittui kakkoseksi.

Elias ajoi Sahara Onen ärhäkkäästi kasiradalta johtopaikalle, avauspuolikas kiidettiin 07,0-kyytiä. Sahara One kesti hurjan vauhdin hienosti. Toisesta ulkoa kiriin lähtenyt Racing Mange kiri niukasti ohi ja sai saman ajan. Sahara Onen kuntokäyrä näyttää vahvasti ylöspäin.
Petri Puron valmentama Cashback Pellini on puolestaan mainio pitkien matkojen menijä. Peter Ingvesin ajama Ready Cashin poika menetti johtopaikan Dragsterille viimeisellä takasuoralla, mutta tuli uudelleen ja painui voittoon ajalla 15,0/3160 metriä. Ykkönen oli kolmas peräkkäinen. ”Dragster on pätkällä nopeampi, ja se meni ohi, mutta en tuntenut meitä lyödyksi siinä kohtaa, ja tulimme uudelleen”, Ingves sanoi.
Pekka Korven Arctic Carl otti Solvallan kolmivuotislähdössä kolmossijan ennätysajalla 15,7a/2140 metriä. Up To Me (Up Front Larry) voitti. Korven toinen valmennettava Feisty Savage laukkasi ensimmäisessä kaarteessa.