Adrian Kolgjini ajoi vahvalla itseluottamuksella jenkkitamma Sashay My Wayn johtavan rinnalle ja niukkaan voittoon. Pekka Korpi ja Mascate Match joutuivat kiertelemään matkalla. Vauhdikkaassa lopetuksessa kolmanneksi ehti Jukka Torvisen She Rains.

“Luotin hevoseen tosi paljon. Se teki hienon suorituksen, vaikka ei yhtään pidä kurakelistä”, Adrian Kolgjini kuvaili. Voittoaika oli 12,6a/1640m. Viimeinen puolikas tultiin 10-kyytiä, ja keulassa juossut Örjan Kihlströmin Avena Jet joutui tyytymään kakkoseen.

Mascate Match päätyi kolmannen radan kautta parijonoon kolmanneksi toiselle radalle, kun Adrian Kolgjini suhahti johtavan rinnalle ohi Mattias Djusen Jolie Deon. Jukka Torvinen seurasi She Rainsilla johtavaa, ja Korven tallin hevoset kirivät loppusuoraa rinnakkain. She Rains sai ajan 13,1a ja Mascate Match 13,2a.

“Juoksu ei mennyt yhtään putkeen, mutta tamma ei saanut oikeaa vetoa päälle muutenkaan. Voi olla, ettei se pitänyt kuraroiskeista. Jos kaikki on tämän jälkeen hyvin, tähtäämme seuraavaksi 16.6. E3-karsintaan Ruotsissa”, Pekka Korpi kaavaili startin jälkeen.

 

 

Lisää teemasta: Elitloppet