Ranch Kellyn valmentaja Anne Luttinen kommentoi Tammaeliitti-lähdön maaliintulon jälkeen, että kyllä kelpaa tulla syksyllä taistelemaan tammojen Euroopan mestaruudesta.

Luttinen oli lähdön jälkeen yhtä hymyä, sillä juoksunkulkuun nähden Ranch Kelly teki Tammaeliitissä maksimaalisen suorituksen.

“Saamme olla tyytyväisiä. Harmi, että totosija jäi parinkymmenen senttimetrin päähän”, Anne Luttinen sanoi. “Iikka (Nurmonen) jäi vähän jossittelemaan sitä, että olisi pitänyt ajaa heti eteenpäin, kun hän joutui sitten ottamaan kiinni. Siihen nähden hevonen teki valtavan juoksun. Iikka oli sitä mieltä, että paremmista asemista sijoitus olisi ollut paljon korkeampi.”

Erik Bondon valmentaman ja Pietro Gubellinin ohjastaman 6-vuotiaan Shadow Garin voittoaika oli 10,3a/1640 metriä. Galactica ravasi toiseksi, ja Wild Honey oli kolmas. Lähdön tulokset kokonaisuudessaan voit lukea osoitteesta travsport.se.

Iikka Nurmonen jossitteli, että paremmalla juoksunkululla Ranch Kellyn sijoitus olisi ollut paljon korkeampi. Kuva: Hanna Laakso

Lue lisää Hevosurheilusta keskiviikkona 31. toukokuuta. 

Lisää teemasta: Elitloppet