Stall Nikkasen kasvattama Short In Cash aloitti Ranskan kilpailut hienolla kakkossijalla Vincennesissä. Björn Goopin ajama ja valmentama Ready Cashin poika tienasi 25 000 euroa 5-vuotislähdössä. Stall Nikkanen ja MP Silva ovat omistajat.

Goop osaa lähtötohinat, ja Short In Cash juoksi aluksi johtopaikalla. Lopullinen juoksupaikka oli kolmantena sisäradalla, vauhti oli tasaista 1.14-kyytiä. Maalisuoralla Alexandre Abrivardin ajama Excellent pinkoi 45 000 euron voittoon ajalla 13,1/2850m. Goop etsi ja etsi kiritiloja. Lopulta tiloja tuli, ja Short In Cash pujotteli tulisesti kakkoseksi. Voitto jäi kymmenyksen päähän.

Helgafell jatkoi voittotahdissa 2-vuotiaiden Prix Ourasi -kisassa. Eric Raffin ajoi Philippe Allairen valmentaman Charly du Noyerin pojan johtopaikalta 27 000 euron voittoon ajalla 15,0/2200m. Allairen talliin meni kolmoisvoitto, Holzarte Vedaquais (Brillantissime) oli toinen ja Heart Of Gold (Bird Parker) kolmas.

Perjantai-iltana ajettiin 2-vuotiaiden tammojen Prix Vourasie. Siinä 27 000 euron ykkösen vei suosikki Italiassa syntynyt Beautiful Colibri (Ready Cash) ajalla 14,6/2200m. Tamma on Philippe Allairen kasvattama, omistama ja valmentama. Ohjissa oli David Thomain. Beautiful Colibrilla oli 3 voittoa alla Italiasta.

Toiseksi tuli Francois Pierre Bossuetin ajama Havanaise (Ricimer) ajalla 14,9 ja kolmanneksi Björn Goopin ohjastama Hill’s Angel (Muscle Hill) 15,1. Se on Erik Bondon valmennuksessa Italiassa. Kasvattaja ja omistaja on tanskalainen Panamera Racing.

Lisätty Helgafell klo 20.40. ja Prix Vourasie klo 23.50.