Kolmannessa karsinnassa keulapaikka oli taas valttia. Hans-Owe Sundbergin Charrua Forlan siirtyi johtoon 500 metrin juoksun jälkeen. Lopussa se sai kamppailla rinnalla juossutta Love Mattersia vastaan, mutta piti voittoon ajalla 09,7a/1640m.

Ensimmäiseksi johtoon pyrähti Veijo Heiskasen Mr Lindy, joka luovutti johdon Charrua Forlanille, eikä pystynyt parantamaan asemiaan lopussa. Daniel Redénin Love Matters oli toinen ajalla 09,7a ja kolmonen Jairon aika oli 09,8a. Shadow Woodland tuli kolmannesta sisäparista viidenneksi ajalla 10,0a,

Gocciadoron Arazi Boko hallitsi toista karsintaa keulasta

Vanhassa vara parempi, sanoo sananlasku. Sen osoitti todeksi italialaisvalmentaja Alessandro Gocciadoro ja ajoi voittoon 11-vuotiaalla pelisuosikki Arazi Bokolla. Taktiikka oli suoraviivainen, keulaan ja kukat.

Ari Moilanen ja Bret Boko yrittivät myös johtoon, mutta eivät mahtaneet mitään Arazi Bokolle ja joutuivat pakittamaan parijonon hännille. Epäonni kulminoitui loppusuoralla, kun Peter Ingves käänsi Dupreen kirissä Bretin jaloille.

Matkavauhti oli rauhallista, kierros mentiin 11,7-kyytiä. Arazi Bokon voittoaika oli 10,4a. Caid Griff ja Örjan Kihlström olivat kuolemanpaikalta hyviä kakkosiaajalla 10,6a, ja kolmanneksi kiri sen takaa Per Lennartssonin Nappa Scar tuloksella 10,9a. Nämä menivät finaaliin.

Ensimmäinen Sweden Cupin karsinta meni Sorbetille

Vauhtijuhlat alkoivat Sweden Cupin ensimmäisessä karsinnassa, kun kärki pisteli puolikkaan 07-kyytiä. Kylmänviileä Örjan Kihlström odotti oikeaa hetkeä maalisuoralle ja kiritti Daniel Redénin valmentaman Sorbetin varmaan voittoon.

Vetotyön teki johtavan rinnalla Oskar J Anderssonin kuskaama Spitcam Jubb, joka oli kolmas maalissa. Saksalainen Cash Hanover pyrähti toisesta ulkoa kakkoseksi Michael Nimczykin ohjastamana. Voittoaika oli 10,4a/1640 metriä. Cash Hanover ja Spitcam Jubb saivat tuloksen 10,5a. Kolme parasta pääsee finaalin.

Päivitetty klo 14.30. II päivitys klo 14.45.