Ruotsin keskiviikon 86-peli lähti kesäkiertueelle. Bollnäs oli ensimmäinen pysäkki. Suomalaisporukan omistama Stonecapes Superb palasi avauskohteessa voittokantaan. Talli Hietsut Oy, Ravitalli Hannu Laakkonen Oy sekä Saku ja Maini Mikkola ovat Ready Cashin pojan kasvattajat.

Valmentaja Reijo Liljendahl sanoi, että nopealle lähtijälle takarivin paikka on harmillinen. Ulf Ohlsson löysi kuitenkin hyvät iskuasemat kolmannesta ulkoa. Stonecapes Superb lähti kiriin takasuoralla ja paineli selvään voittoon ajalla 13,2a/2140m. Ykköspalkinto oli 60 000 kruunua. Stonecapes Superb on tällä kaudella kilpaillut 12 kertaa ja ottanut neljä voittoa. Vuoden ansiot ovat jo lähes 300 000 kruunua.

Petri Salmelan tallin Kaptah kiersi 3140 metrin volttilähdössä aikaisin kärkihevosten rinnalle. Ylitalo Oy:n ruuna sinnitteli hyvin kolmanneksi. Jorma Kontio piti epävarman Euskaran ravilla, ja Fredrik Wallinin valmentama ruuna otti selvän voiton. Talli Hirviöiden omistama Frankenstein Am sai 86-pelin päätöskohteessa myöhään kiritilaa ja ehti vain viidenneksi.