Oslon viikonlopun ilmoittautumislistat on julkaistu. Oslo Grand Prixissä ei suomalaishevosia ole mukana. Jorma Kontio nähdään Dreammokon rattailla. Markku Niemisen tallista on useampi hevonen päivän hienoissa raamilähdöissä. Polara ja Vitter puolustavat suomenhevosten mainetta.

Onkel Investin Grant Boko juoksee ensimmäisen starttinsa Niemisen väreissä 4-5-vuotiaiden Europamatchissa, Ari Moilanen ohjastaa. Elitloppet-viikonloppuna sävähdyttänyt Lexus Dream pinkaisee 4-vuotiseliitin mailille, vastassa tuttu Giveitgasandgo. Por Nie Rock sekä Olli Koivusen Jugador ja Pekka Korven Arctic Lover on ilmoitettu stayerlähtöön.

Pasi Tikkalan tallista on starttilistoilla kaksi hevosta. April Love D.E. on mukana Summer Meeting -tammalähdössä. Aisha Simoni juoksee Pronssidivisioonassa.

Antti Tupamäen Polara ja Mika Forssin ajama Vitter saavat vastaansa vahvan norjalaisjoukkueen Alm Svartenin muistoajossa.

Lauantain kylmäverilähdössä nähdään Teemu Okkolinin Jetsu ja Antti Tupamäen ajama Hanslankari. Merit ja Isto Kuisman April Sisu on ilmoitettu tammalähtöön.