Tomas Malmqvistin valmentama Fighter Kiss on noussut hienoon kuntoon. Se ravasi toisen peräkkäisen voiton Pontchateaun radalla. Montélähdön ykkönen tuli ajalla 15,8/2800m. Tämän kauden ansiot ovat jo lähes 15 0000 euroa.

Guillaume Martinin ohjastama Fighter Kiss juoksi avauskierroksen johtohevosen rinnalla. Päätöskierroksen alkaessa Fighter Kiss siirtyi kärkeen. Maalisuoralla Martin antoi hevoselleen menoluvan, ja 6 750 euron voitto tuli ylivoimaisesti. Fighter Kissin edellinen ykkönen tuli Mauquenchyssä pari viikkoa sitten Adrien Lamyn ratsastamana.

Rainer Björkroth on omistajaporukan Team Fantastiquen kapteeni. ”Tomas ajoi Vincennesissä joulukuun lopulla ilman kenkiä, ja hevonen meni hyvin. Sen jälkeen yritettiin samalla balanssilla, mutta se oli liian kevyt. Nyt on haettu balanssia. Kaksi viimeistä starttia, voitot molemmissa, ovat tulleet vähän erilaisella balansilla. Fighter Kissillä on takana rautarengaskenkä ja orsi sekä hokit, edessä sillä on muovikenkä. Sanoinkin Tomaksella, että taitaa olla ravien ainoa hevonen, jolla on hokkikenkä”, Björkroth nauroi.

”Fighter Kiss on ollut tosi hyvä näihin kahteen viimeiseen starttiin. Se on matsattu oikein, hyviä lähtöjä ja palkintoja on muuallakin kuin Vincennesissä. Hevonen on 170cm korkea. Uskon, että se kehittyy vielä.”

Linkki, tulokset ja video, Pontchateau