Ajajien MM 2019

Ulf Ohlsson Ruotsi

Mika Forss Suomi

Eirik Höitomt Norja

Franck Nivard Ranska

Michael Nimczyk Saksa

Rodney Gatt Malta

Rick Ebbinge Alankomaat

Todd McCarthy Australia

Doug McNair Kanada

James MacDonald Kanada

Yannick Gingras USA

Matthew Williamson Uusi Seelanti

Next Direction Elitloppetiin. Polara ja Josveis Etitkampeniin. Entä muut nimet? Tietoa tihkuu paloittain Elitloppetin ympärillä ajettavien kolmien ravien suomalaisosanottajista.

“Suomesta on ilmoitettu perjantain raveihin 15 hevosta, lauantaille 18 ja sunnuntaille 22. Ikävä kyllä, suuri osa lähdöistä on kategoriassa “mörk anmälan”, joten minulla ei ole lupaa kertoa nimiä, jotka Suomesta on ilmoitettu sarjoihin”, Suomen Hippoksessa ravihevosten ilmoittamisista ulkomaille vastaava Jouni Vikström kertoi.

Perjantaina viikonloppu lähtee komeasti käyntiin ajajien MM-kilpailun kolmella osalähdöllä. Suomea edustaa tietysti Mika Forss ja perjantain alustavalla ilmoittautumislistalla on ainakin Tuomas Korvenojan, Riina Rekilän, Markku Niemisen, Tiina Poikolaisen ja Hannu Korven valmentamia hevosia Ruotsissa pysyvästi asuvien suomalaisvalmentajien hevosten lisäksi. Solvallan perjantain lounasravien lähtölistat tulevat luettaviksi ST:n verkkosivuilla täällä.

Sarjoissa, joihin ei ole ruotsalaista suljettua ilmoittautumista “mörk anmälan” Vikström kertoi Suomesta ilmoitetun seuraavat alla luetellut hevoset. Vielä ei ole siis varmaa, että niistä kaikki pääsevät lähtöihin mukaan. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina kello 13 Suomen aikaa ja sen jälkeen aikaa kuluu vielä useampi tunti osanottajien karsimiseen, ajajien valintoihin ja lähtöratojen arvontoihin ennen kuin lauantain ja sunnuntain lähtölistat ovat luettavissa sunnuntaina iltapäivällä Ruotsin keskusjärjestön ST:n verkkosivulta.

Lauantai 25.5.

2 Klass I, Final
Roberto Diver
North Lexus

3 Bronsdivisionen, Final
Merit
Excalibur It

8 Fyraåringslopp
Religious
In Royalty Boko*
Angel Raziel

9 World Driving Championship
Hijack’em
Lil Belinda

Sunnuntai 26.5.

23 Amatörmatch Solvalla-Frankrike
Cicciolina Sisu
Emotion Man*
Grainfield Aiden

Juttua muokattu 17.5. klo 13.59: Poistettu listaan virheellisesti lipsahtanut Niko Jokelan nimi.

Lisää teemasta: Elitloppet