Färjestad tarjoili yllätyksellisen 75-kierroksen. Erkki Kujansuun kasvattama Bossy Alley oli yksi yllättäjistä, se voitti Unionstayern-lähdön Ville Karhulahden ajamana. Ennen 75-kierrosta saatiin iloita suomalaisomistajan voitosta.

Onkel Investin 4-vuotias jenkkitamma Sweet On You lähti aikaisin etenemään takamatkalta ja porhalsi kierros jäljellä toisen jonon vetäjäksi. Global Vision näytti keulasta karkaavan voittoon. Sinnikäs Sweet On You sai karkulaisen kiinni ja meni tammalähdössä 100 000 kruunun voittoon ajalla 13,8/2160m. Björn Goop ajoi.

Mimmi Elfstrandin valmentama Bossy Alley sai makoisan juoksun johtohevosen takana. Karhulahti löysi kiritilaa loppukaarteessa, ja The Bosses Lindyn poika pinkaisi 125 000 kruunun voittoon ajalla 14,3/3140m. ”Yritin alussa kärkeen, en ihan päässyt, mutta saimme hyvän juoksun. Bossy Alley on hyvä kilpahevonen, se on nopea ja vahva. Olemme Mimmi Elfstrandin kanssa naapureita valmennuskeskuksessa”, Karhulahti sanoi.

Jorma Kontio aiheutti jättiyllätyksen ajamalla Björn Goopin valmentaman Ragazzo Da Sopran voittoon kultadivisioonassa kertoimella 33,75. Norjan ja Ruotsin kylmäveriottelussa Unionskampenissa sen sijaan saatiin suosikkivoittaja. Norjan Odd Herakles johti koko matkan ja voitti Tom Erik Solbergin ajamana tuloksella 20,3a/2140m. Roli Eld tarjosi hyvän vastuksen. Veijo Heiskasen valmentama Smevikens Cruiser kiri parhaiten hopeadivisioonassa ja voitti ajalla 12,3a/2140m. Martin De Bos jäi takasuoralla parijonoon. Loppusuoran kiri toi kolmossijan.