Lauantai-iltana juostaan kovatasoinen nelivuotislähtö Graduate-finaali 250 000 dollarin palkintopotilla. Suursuosikki on Ron Burken silmäterä, kaikki vuoden viisi starttiaan voittanut Atlanta.

Hambon voittajatar Atlanta (Chapter Sevenlähtee kisaamaan Åke Svanstedtin ME-ori Six Packia (Muscle Massja koko ajan parantanutta Muscle M Upia (Muscle Hill) vastaan. Atlanta voitti rata-arvonnan. Sillä on nelosrata, kun Six Packille tuli ysipaikka. 

Auton taakse asettuvat myös tällä kaudella lähes 100 000 dollaria ansainneet Fiftydallarbill (Swan For All) ja Mission Accepted (Manofmanymissions) sekä vasta kauden aloittaneet huipputammat Phaetosive (Explosive Matter) ja Manchego (Muscle Hill).  

Illan 4. lähdössä starttaa All Laid Out Stablen Ma Was Right Dexter Dunnin ajamana ensimmäisessä kolmesta W.N. Reynolds Memorialista. Lähdön suosikki on George Ducharmen valmentama ja Scott Zeronin ohjstama Sensibility (Muscle Mass), jolla on NYSS-voitto alla Buffalon radalta.

Toisessa Reynoldsin muistolähdössä starttaa Italiassa syntynyt Treasure ja Very Kronoksen sisko American Kronos (Donato Hanover) Andy ja Julie Millerin tallista. Sille kovan vastuksen antaa ulkoradan lähtöpaikaltakin Nifty Normanin valmentama ja David Millerin ohjastama Evident Beauty, joka voitti NJSS-finaalista 100 000 dollaria ajalla 10,0.

Kolmannessa kohtaavat Jim Campbellin 5 startin jälkeen tappioton Millies Possesion (Possess The Will), jota ajaa Dexter Dunn, ja Per Engblomin Asiago (Muscle Hill), jolla on 4 voittoa 6 startissa.