Tanskan edustaja Slide So Easy sai ykkösradan lauantain Yonkers Internationaliin. Arvonnan tulos tuotti äänekkäitä riemun kiljahduksia sen omistajaporukassa.

“Sisärata oli unelmiemme täyttymys. Nyt toivomme sille hyvää juoksua kolmannessa sisällä, ja että tilaa tulee 200 metriä ennen maalia. Silloin on kaikki mahdollista!” omistajien edustaja Leif Clemmensen riemuitsi.

Slide So Easy on majaillut jo pari viikkoa Åke Svanstedtin tallilla New Jerseyssä, josta treenitiedot ovat kertoneet pelkkää hyvää. Svanstedt ohjastaa sitä Yonkersissa. Muut viisi eurooppalaishevosta: Bahia Quesnot, Uza Josselyn, Zacon Gio, Lionel ja Norton Commander, saapuivat viime viikon alussa.

Erik Adielsson ajaa Sveitsiä edustavaa Uza Josselyniä, ja voittoa puolustavan Ruotsin edustaja Cruzado Dela Nochen ohjissa on Brian Sears. Yonkers International on 2011 metrin autolähtö, se starttaa lauantai-iltana klo 22 Suomen aikaa (klo 15 paikallista aikaa). Epävirallisen MM-lähdön palkintosumma on miljoona dollaria, josta voittaja saa 500 000 USD.