Mäster Gustafs Pokal on yksi Bodenin kauden isoja tapahtumia. Tämänvuotisesta finaalista tuli suomalaisjuhlat, kun Santtu Raitala ajoi Katja Melkon valmentaman Tarabuso Jetin 100 000 kruunun voittoon ajalla 13,3/1660 metriä.

Finalistit seulottiin kahdesta karsinnasta. Ville Pohjola ajoi Asko Myllymäen Kurir Brodden ensimmäisen karsinnan voittoon johtohevosen rinnalta. Rapid Leader nousi kakkoseksi. Mika Forssin ohjastama Eva I.H. kiri toisen karsinnan parhaaksi. Tarabuso Jet seurasi hienosti kakkoseksi.
Finaalissa toisen karsinnan isovoittosummaiset hevoset lähtivät takamatkalta. Kurir Brodde ja Eva I.H. menettivät mahdollisuutensa laukkoihin. Tarabuso Jet kiri vahvasti ja piti rinnalle yrittäneen Comewithaflashin takanaan. ”Uskoin, että Tarabuso on vielä parempi finaalissa. Katjan ja Jannen hevoset ovat hyvin valmennettuja. Tietysti helpotti, kun suosikit laukkasivat. Tarabuso oli jäädä alakynteen maalisuoralla, mutta tuli uudelleen ja voitti. Hieno esitys”, Raitala kertoi voittajahaastattelussa.
Melkko-Sorosen ilta alkoi hienosti. India Web (Like A Prayer) oli 2-vuotislähdössä ylivoimainen ja voitti Kari Alapekkalan ajamana ajalla 18,9/1640 metriä. Raitalan ohjastama BWT Echo (The Bosses Lindy) varmisti tallin kaksoisvoiton. Ilta myös päättyi suomalaisvoittoon. Toni Granath ajoi Goldshoe Flightin pistelähdön ykköseksi.