Kolmevuotiaiden ravureiden Breeders Crown-finaaleissa suosikit eivät juhlineet, vaikka voittajat tulivat Jimmy Takterin tallista.

Oriiden ja ruunien finaalissa hambovoittaja Pinkman johti, mutta 1,35-kertoimeen pelattu suursuosikki sai antautua viime metreillä. Tallikaveri The Bank veti toisen radan jonoa mutta punnersi siitä huolimatta edelle.

Donato Hanoverin ja huipputamma Lantern Kronosin poika vei 250.000 Yhdysvaltain dollarin ykköspalkinnon 11,2a-ajalla. Kolmevuotiskauden neljännen voiton ottaneen oriin ennätys 08,9a on heinäkuulta Meadowlandsista Stanley Dancer Memorialin voitosta.

Kolmevuotiaiden tammojen finaalissa moni odotti Mission Briefin palaavan voittokantaan, mutta tähtitamma rulli maalisuoran alussa selvästä johdosta laukalle ja jätti kentän avoimeksi kilpasisarilleen.

Parhaiten tilaisuuden käytti hyväkseen Wild Honey, joka aiemmin tällä kaudella oli jo voittanut mm. Hambletonian Oaksin ja Kentucky Filly Futurityn. John Campbell ajoi ja Jimmy Takter valmentaa Cantab Hallin tytärtä, jonka kokonaisvoittosumma nousi 1,5 miljoonaa dollariin.

Kaksivuotiaiden finaalit olivat Muscle Hillin jälkeläisten ja ohjastaja Yannick Gingrasin juhlaa.

Southwind Frank on ikäluokan supertähti eikä erehtynyt tälläkään kertaa. Ron Burken valmentama ori kuittasi 300.000 Yhdysvaltain dollarin ykköspalkinnon ajalla 11,1a. Marion Marauder varmisti musclehilliläisen kaksoisvoiton.

Ykkössija oli Southwind Frankille kauden yhdestoista ja jo kymmenes peräkkäinen. Oriin voittosumma nousi 786.419 dollariin, millä se on kaksivuotiaiden ravureiden rahatilaston ykkönen.

Tammojen finaali meni All The Timelle, jota treenaa illan valmentajatähti Jimmy Takter. Gingras ajoi Muscle Hillin tyttären ylivoimavoittoon ajalla 12,3a. Haughty (Donato Hanover) varmisti Takterin tallin kaksoisvoiton tiukassa taistossa Caprice Hillin (Kadabra) kanssa.

Peitsarivarsojen finaaleissa Takterille toi voiton 2-vuotias peitsaritamma Pure Country. Se ei ole 10 kilpailun urallaan hävinnyt vielä kertaakaan.