Suomen raviväki kohisee tänään kuninkuusraveista, mutta illallakin suomalaisille totopelaajille on luvassa huippuraviurheilua, kun vuorossa on The Hambletonian -ravit Yhdysvalloista.

Pelattavat pelit ovat: Toto5 (lähdöt 7-11), Toto4 (lähdöt 3-6) sekä kaikkiin lähtöihin pelattavat Troikka, Kaksari, Voittaja ja Sija. Voittajan ja Sijan palautusprosentti on 80.

Tänä vuonna totopelit pelataan pohjoismaiseen yhteispooliin. Mukana pohjoimaisessa poolissa ovat Ruotsin ATG, Norjan Rikstoto, Veikkaus sekä Tanskan Derby25.

Ravien kaikki lähdöt eli niin ravureiden kuin peitsareiden juoksukilpailut ovat Suomessa totokohteina. Peitsareiden lähtöjä ovat lähdöt 1, 2, 6, 7. Kaikki lähdöt juostaan 1609 metrin matkalla paitsi peitsareiden lähtö 7:n matka on 2011 metriä.

Hambletonianin finaali on ohjelmassa heti puolenyön jälkeen klo 00.14. Ravien 12. lähtönä ajettavan finaalin lähtölista avataan karsintojen ja ratajärjestyksen selvittyä.

Veikkaus on avannut lauantaina nyt pienen viiveen jälkeen pelisivuilleen myös Meadowlandsin lähtöjen listat luettaviksi. Ravien aikana suoraa ATG Live lähetystä  voi seurata Veikkauksen verkkosivun kautta.

Lisää teemasta: Hambletonian