Pasi Tikkalan ja Jouni Hillbomin hevosia kilpaili tiistaina Solvallassa. April Love D.E. toi Tikkalalle kolmossijan ja Mr Looba Looba Hillbomille. Illan päätöslähdössä Passionate Kempin 4-vuotias poika Roofer ravasi voittoon.

Mika Forss ajoi April Loven johtoon. Tamma taisteli hyvin, mutta selkäjuoksun saaneet Mr Perfection ja Comte du Pommeau vyöryivät ohi. Hillbomin Giampaolo Poof sai tauolta sisäratajuoksun ja oli seitsemäs maalissa.

Tomi Haapion ohjastama Mr Looba Looba palasi niinikään tauolta. Haapio tarjosi myös sille sisäratajuoksun. Mr Looba Looba kiri hyvin ja nousi kolmanneksi. Don’t Mind Me paineli johtopaikalta ykköseksi. Tikkala-Forssin Mountain Cleaver lähti voltin vitosradalta varovasti matkaan, eteni sitten johtohevosen rinnalle ja kesti kuudenneksi.

Talli Hietsut Oy:n kasvattama Roofer avasi vuoden voitokkaasti. Roofer kiri vahvasti ja porhalsi Örjan Kihlströmin ajamana ykköseksi ajalla 15,5a/2640 metriä. Roofer kilpaili 3-vuotiaana 7 kertaa ja otti yhden voiton. Roger Walmann on valmentaja.