Hans R Strömbergin On Track Piraten palasi voittajakehään Rommen lauantain Kultadivisioonassa. Valmentaja itse ajoi täysosuman. On Track Piratenin edellinen voitto tuli juhannuksena Rättvikissä.

Kadett C.D. piti Kultadivisioonassa johtopaikkaa. Örjan Kihlström Indoor Voicesilla piti kiinni paikasta johtohevosen rinnalla, ja suosikki Anna Mix sai pakitella porukan perälle, vieläpä kaksi kertaa. Strömberg lähetti On Track Piratenin kiriin kolmannesta parista ulkoa. Maisema vaihtui, ja 10-vuotias superruuna oli ylivoimainen tuloksella 13,9a/2140 metriä. On Track Piraten on kilpaillut 122 kertaa ja voittanut 38 lähtöä, kruunuja on kasassa 15,6 miljoonaa.

Kotiradan valmentaja Nicklas Westerholm menestyi hienosti. Hän ajoi ensin Nakoda Goj’n ykköseksi Hopeadivisioonassa. It’s Showtime Zaz toi toisen ykkösen Klass I -sarjassa. Nakoda Goj oli ennen Reijo Liljendahlilla ja It’s Showtime Zaz Timo Nurmoksella.

Tammadivisioonassa nähtiin iltapäivän huikaisevin suoritus. Mikael J Anderssonin ajama Southwind Feji eteni johtohevosen rinnalta vakuuttavaan voittoon, joka oli uran 14., startteja on 16. Lauri Uustalun valmentama ja Jorma Kontion ajama Millstone’s Vivid häiriintyi alussa laukkaavista hevosista ja jäi hännille. Tamma kiri vielä seitsemänneksi ja sai 7 000 kruunua.