Ravivuosi jatkuu supertapahtumalla myös syksyllä. Vermon EM-ravit lokakuussa keräävät 3-, 4- ja 5-vuotiskäluokkien parhaat. 4-vuotiaiden UET Grand Prixin viimeinen maksuerä erääntyi 1. elokuuta. Mukana olevat suomalaiset ja ruotsalaiset ovat selvillä.
Neljä Suomessa syntynyttä lähtee taisteluun. Graceful Swamp ja Lewis Ale ottivat yhteen jo Derbykenraalissa. Pitkillä matkoilla viihtyvä Cavalier ja tammojen ikäluokkalähdöissä hienosti menestynyt Daze nähdään myös kisassa.
Ruotsista viimeinen maksuerä suoritettiin 34 hevosesta. Joukossa on myös Martti Simosen Staro Miami, joka valmentautuu Aripekka Pakkasella. Campo Bahia on länsinaapurin mielenkiintoisin nimi. Se valmistautui Ruotsin Derbykarsintaan juoksemalla tiistaina Jägersrossa 13,2/2100m -aikaisen hiitin. Viimeiset 400 metriä Muscle Hillin poika tuli 07,4. Keski-Euroopan ja muiden Pohjoismaiden  hevosten listat tulevat myöhemmin.
UET Grand Prixin karsintalähdöt järjestetään Vincennesissä tiistaina 24. syyskuuta ja Solvallassa lauantaina 28. syyskuuta. UET-finaali eli Eurooppaderby huipentaa Vermo Areenan EM-ravit lauantaina 12. lokakuuta. Finaalin ykköspalkinto on 200 000 euroa. Samana päivänä juostaan myös 3- ja 5-vuotiaiden Euroopan Mestaruus -lähdöt, joissa molemmissa voittaja saa 50 000 euroa.
Suomesta ilmoitetut:
Cavalier
Daze
Graceful Swamp
Lewis Ale
Ruotsista ilmoitetut:
Activated
Aleppo Pine
Alfred Zonett
Alhambra
Alone
Attraversiamo
Betting Gangster
Bottnas Future
Cab Lane
Campo Bahia
Captain Simcoe
Conrads Rödluva
Convivial Church
Even’s Cool Boy
Fighter Mearas
Filur Sisu
Forfantone Am
Global Weather
Global Welcome
Il Duce Boko
Ilydia Boko
Inspector
Istanbul Boko
Kaiser Southwind
Kennedy
Night Brodde
Sandsjöns Enzo
Smokin Joe
Staro Miami
Stoletheshow (NO)
Typhoon Face
Velten Versailles
Zeus Bi (IT)
Önas Nougat