Meadowlandsin tulokset

1st Bee A Magician (5, M Kadabra – Beehive – Balanced Image) 1:52.4 10,1
Registered Owner(s)/Lessee(s): Melvin Hartman – ON, Herb Liverman – FL, David Mc Duffee – FL
Breeder(s): White Birch Farm – NJ
2nd Dw`s Ny Yank (6, G Dilbert Hanover – Nicky Mantle – Muscles Yankee) 1:53.0 10,3
Registered Owner(s): Burke Racing Stable LLC – PA, Howard Taylor – PA, Weaver Bruscemi LLC – PA
Breeder(s): W D La Page Stable – NY
3rd Appomattox (6, H Yankee Glide – Courtney Hall – Garland Lobell) 1:53.2 10,4
Registered Owner(s): Reima Kuisla Stable – FI
Breeder(s): Erkki Laakkonen – FI

Meadowlandsin ykköslähdösssä nähtiin Bee A Magicianin paluu lyhyeltä kilpailutauolta.

Huippulahjakas 5-vuotias tamma Bee A Magician (Kadabra – Beehive, Balanced Image) ehti juosta tauolla yhden vakuuttavan koelähtövoiton ja perjantaina avoimessa sarjassa sen meno jatkui samaan tyyliin.

Brian Sears ajoi 10.1 tuloksella voiton kärkipaikalta. Muista ei ollut uhkaajiksi.

Appomattox lähti auton takaa kolmanneksi nopeimmin, juoksi jonossa kolmantena ja säilytti asemansa maaliin asti. Ron Burken valmentama, keltaisella naamiolla kilpaileva 6-vuotias yankeeglidelainen ravasi hyvällä tyylillä tulokseen 10,4.

Åke Svanstedtin Mr Picolit ei ole vielä saanut amerikkalaisjuonesta kiinni. Se seuraili hännillä jenkkivastustajiaan aivan kuin käsijarru päällä lopuun asti.

Meadowlandsin videokirjastosta lähdön näkee täältä.

Kaksivuotiaiden tammojen NJSS-lähdössä suomalaiskimpan omistama Southwind Adele (Muscle Hill-Auvergne) juoksi kahdeksanneksi kilpailussa, jossa 50 000 dollarin ykköspalkinnon vei Jimmy Takterin tallin All The Time (Muscle Hill- Cantab It All).

Suomalaistamma Southwind Adele kilpaili numerolla 2. Se juoksi neljäntenä loppusuoran alkuun asti. Silloin laukka pilasi Åke Svanstedtin tammavarsan suorituksen. Video täältä.

Hambletonian Maturityssa kuusi kilpailijaa

Viime vuonna USA:ssa juhlittiin Reima Kuislan Your So Vainin voittoa yhdessä maan suurimmassa 4-vuotiskilpailussa Hambletonian Maturityssa. Videon voi katsoa täältä.

Tänä vuonna kilpailussa ei ole suomalaisosanottajaa. Kuuden hevosen lähtö on pieni, mutta silti täynnä jännitystä. JL Cruze on ravannut 15 voittonsa myötä vuoden sensaatiohevoseksi. Kysymys kuuluu, pystyykö se kukistamaan Father Patrickilla, Shake It Cerryllä ja Resolvella kisaan lähtevien ruotsalaisvalmentajien Takterin ja Svanstedtin mahdin.

Workout Wonder Buffalossa

Sunnuntaina Buffalossa kilpailee suomalaiskimpan, jossa on paljon samoja omistajia kuin Hambletonian-hevosella All Laid Outilla, seuraava ase Workout Wonder NYSS-lähdössä. Ravit ovat päiväravit, joten lähtö juostaan Suomen aikaa noin klo 20.30 sunnuntai-iltana.

 

Workout Wonder kohtaa sunnuntaina Buffalossa viisi vastustajaa.Workout Wonder kohtaa sunnuntaina Buffalossa viisi vastustajaa.