Yli 3,7 miljoonaa dollaria jo kilpailu-urallaan tienannut Bee A Magician käynnisti 6-vuotiskautensa parhaalla mahdollisella tavalla perjantaina Meadowlandsissa.

Brian Sears aloitti Nifty Normanin valmentamalla tammalla rauhallisesti neljäntenä ja nousi puolimatkan jälkeen Gural Hanoverin perään toiseen pariin ulos. Siitä Bee A Magician ratkaisi Meadowlandsin pitkällä maalisuoralla helposti ja otti 66. startissaan 42. voiton.

Voittoaika oli hyvin rauhallisen matkavauhdin jälkeen vain 09,6a, vaikka voittajan viimeinen neljännesmaili sujui 05,1-vauhtia. Gural Hanover oli hyvä kakkonen ennen johtanutta Shake It Cerrya ja hänniltä asiallisesti lopettanutta Åke Svanstedtin Resolvea, joka Bee A Magicianin tavoin on vahvasti ehdolla toukokuun lopulla Tukholmassa ajettavaan Elitloppetiin.

Vanhempien huippuravureiden kauden ensimmäinen suurkilpailu on äitienpäivänä Meadowlandsissa ajettava Elitlopp Playoff. Sen voittaja saa kutsun Tukholmaan, ja hyvin todennäköisesti joku muukin mukana olevista nähdään Euroopan suurimmassa sprintterikisassa.

 

Meadowlandsin videoarkisto (Replays, Medowlands Racecourse (Harness), April 22, Race 6)

 

Bee A Magician recap