Propulsion otti kolmannen peräkkäisen voiton Hugo Åbergs Memorialissa tavalla, joka hurmasi kaikki. Daniel Redénin valmentama ja Örjan Kihlströmin ajama ori kiersi kolmatta rataa pitkin voittoon ajalla 09,4a/1609 metriä. Kari Lähdekorven Pastore Bob otti arvokkaan kolmossijan.

Dante Boko piti sisäradalta johtopaikan. Pastore Bob jäi sen rinnalle, kunnes eteen kiersi Diamanten. Kihlström käänsi Propulsionin kolmannen radan veturiksi ja vauhdinpitäjäksi kärkiparille. Propulsion jyräsi uskomattomasti miljoonan kruunun voittoon. Ranskalainen Up And Quick kiri terhakkaasti kakkoseksi. Johan Untersteiner sai Pastore Bobin Diamantenin takaa kirikaistalle, ja terävä spurtti lennätti ruunan kolmanneksi. Heavy Sound laukkasi takasuoran alussa.

“Kaikki tuntui menevän pieleen. Propulsion kiersi kolmatta ja Heavy Sound laukkasi.  Olin lähdössä takaisin tallille 800 metriä ennen maalia. Mutta nyt Propulsion sai näyttää myös voimansa ja on varmasti yksi maailman parhaista”, Redén kertoi.

“Propulsion on uskomaton hevonen. Oli pakko ajaa kolmannelle radalle, kun kärjessä ei pidetty vauhtia. Kyllä tämä kuuluu aivan parhaisiin, joita olen ajanut”, Kihlström sanoi.

“Pastore Bob meni toista rataa koko matkan ja oli tosi hyvä. Se kehittyy koko ajan. Olen todella tyytyväinen sen esitykseen. Hevonen aloitti Pronssidivisioonassa ja juoksee nyt maailman parhaita vastaan”, Johan Untersteiner iloitsi.