Reijo Liljendahlin viikko on sujunut todella menestyksekkäästi. Admiral As ja Bank Wise As kävivät pokkaamassa Breeders’ Crown -alkuerin voitot tiistaina Solängetissä. Manny Muscle ravasi ykköseksi keskiviikkona Solvallassa ajetussa Gay Noons Loppissa, joka kuuluu kriteriumsarjaan.

Erik Adielsson otti muilta luulot pois heti alussa, ja karautti Manny Musclen keulaan. Muscle Hillin ja Naughty Nannyn poika piti vauhtinsa loppuun saakka ja erkani vakuuttavaan voittoon ajalla 13,8a/2140m. 3-vuotias ori on kilpaillut 6 kertaa totosijoin 3-1-2.

Hannu ja Mikko Laakkonen ovat Manny Musclen kasvattajat ja omistajat. Liljendahlilla on isot odotukset nuoresta lupauksesta. ”Manny on ollut aina hyvä hevonen, ja mutta nyt siitä voidaan sanoa, että se on uskomattoman hyvä. Uskomme paljon hevoseen tulevaisuudessa. Seuraavaksi kilpailemme ensi viikon perjantaina kriteriumin karsinnoissa.”

Laakkosten veljesten toinen hevonen Alien Hill aloitti Liljendahlin valmennuksesta tammojen kriteriumsarjassa Juliennes Loppissa. Muscle Hillin ja Alien Ladyn tytär sinnitteli johtavan rinnalta hienosti kolmanneksi, kun Timo Nurmoksen suurlupaus Hoboken Am paineli Jorma Kontion ajamana voittoon. ”Alien Hill oppii koko ajan lisää meidän systeemistämme. Se oli keskiviikkona jo yllättävän hyvä. Sillä yritämme tammakriteriumin eli Oaksin karsintoihin.”

”Solängetissä voittaneet Admiral As ja Bank Wise As menevät koko ajan eteenpäin. Uskon niihin paljon”, päätti kiireinen Liljendahl ja astui lentokoneeseen. Hän oli matkalla Jägersrohon tarkastamaan Kolgjinin huutokaupan hevosia.