Mika Forssin ja Marjo Kivimaan valmennuksessa hienoja otteita esittänyt Valiant Dream jatkoi voitokasta menoa Bodenin 64-raveissa. Voittajahaastattelussa Forss pudotti uutispommin ja sanoi Ruotsiin muuton ensi talvena olevan lähellä.
Forss karautti Tanja ja Kalle Koffertin kasvattaman Valiant Dreamin keulaan jo ensimmäisellä takasuoralla. Sen jälkeen ei voittajasta ollut epäselvyyttä. Valiant Dream otti neljännen peräkkäisen ykkösen ajalla 13,9a/2140m.
”Hevonen on ollut tosi hyvä jokaisessa startissa, eikä ole ollut kertaakaan väsynyt. Se tuntui superhienolta, ja pystyin johtopaikalta seuraamaan pahimpien vastustajien tekemisiä”, sanoi Forss ja jatkoi: ”On aika lähellä, että muutan ensi talvena Ruotsiin. Vielä nyt on kuitenkin liian aikaista sitä luvata.”
Forssin kanssa voittajakehässä juhli osaomistaja Vesa Nordling.
Mika Haapakankaalla oli hieno ilta. Power Swirl toi ensimmäisen voiton Magnus A Djusen ajamana. Mr Golden Quick kiri avoimen lähdön parhaaksi ja toi toisen ykkösen Haapakankaalla. Djuse ohjasti. Forssin Höwings Star oli kakkonen. Ossi Nurmosen D.D.’s Hitman ja Bad Moon Rising veivät seuraavat sijat.