Freeholdin radalla New Jerseyssä ajettiin lauantaina iltapäivällä 3-vuotiaiden Dexter Cup -karsintalähtö, jossa oli mukana 8 hevosta. Voiton vei Hermann Heitmannin valmentama Vic’s Winner (Credit Winner) ohjissaan George Brennan. Voittoaika oli 12,7.

Åke Svanstedtin On The Ropes (Chapter Seven) valtasi keulapaikan lujaa avanneelta Vic’s Winneriltä hiukan ennen puolimatkaa. Loppukaarteeseen tultaessa Vic’s Winner lähti hyökkäykseen On The Ropesin rinnalle ja sai siitä otteen 50 metriä ennen maalia. On The Ropes sai saman ajan 12,7.

Suosikiksi pelattu, David Millerin ajama ja osaomistama Lindy’s Big Bang (Explosive Matter) matkasi neljäntenä sisärataa ja oli kolmas maalissa ajalla 12,8. Trond Smedshammerin Credicone (Credit Winner) otti nelossijan samalla tuloksella. Viides ja viimeisen finaalipaikan lunastaja oli Thrust Control (Cantab Hall) Marcus Melanderin tallista.

Reima Kuislan omistama ja Lucas Wallinin valmentama Dont Press Send (Chapter Seven) laukkasi mahdollisuutensa ensimmäisessä kaarteessa. Vic’s Winner on startannut 7 kertaa ja voittanut niistä 4. Sen voittosumma karttui 26 760 dollarilla.

Lauantaina aamupäivällä ajettiin Meadowlandsissa jälleen mielenkiintoisia koelähtöjä. Jimmy Takterin supertamma, 4-vuotiaaksi varttunut  Ariana G aloitti kautensa mainiolla esityksellä ja ravasi rennosti neljän hevosenmitan eron muihin ajalla 10,6. Kahta vuotta vanhempi vauhtihirmu Hannelore Hanover kävi leiskauttamassa kokeen 09,9-aikaan. Molempia ajoi Yannick Gingras, jolle tulee valinanvaikeuksia avoimissa tammalähdöissä.