Timo Nurmoksen Viking Brodde näytti kovan luokkansa nousemalla lähtölaukan jälkeen voittoon Toto86-pelin kuutoskohteessa Solvallassa.

Viking Brodde haparoi startissa ja laukkasi. Se jäi kymmeniä metrejä. Björn Goop tavoitti pääporukan toisessa kaarteessa. Goop ajoi loppukaarteessa oivallisesti sisäradan kautta ja pääsi kirikaistalle. Viking Brodde oli maalisuoralla vahvin ja eteni voittoon ajalla 13,6a/2140m. 6-vuotias Muscle Hillin poika on päässyt kilpailemaan katkonaisesti. Viime vuonna sillä oli kuusi starttia, voittoja ei tullut, mutta kaksi kakkosta.

Konepalvelu Erkco Oy:n italialaistamma Bellatrix Club juoksi toisen kilpailunsa Petri Salmelan valmennuksesta, ja taas tuli voitto. Infinitifin 4-vuotias tytär laukkasi lähtökiihdytyksessä, mutta kiri pontevasti ykköseksi Goopin ajamana.

Goopin valmentama Suomessa syntynyt 4-vuotias Faith In Cash palasi tauolta avauskohteessa. Se punnersi johtavan rinnalta jo kärkeen, mutta Mika Forssin ajama Digital Scream pääsi viime metreillä ohi ja ykköseksi. Faith In Cash oli hyvä kakkonen.

Jouni Hillbomin Tom Boy Poof jatkoi vahvaa menoa hyvien Suomen kilpailujen jälkeen. Forss käänsi ruunan kiriin 800 metriä ennen maalia. Tom Boy Poof taisteli voitosta ja oli maalissa kakkonen. Elias Strandbergin ajama Captain P.R. kiri ykköseksi. Voittajan omistaa Property & Racing Invest Ab, jonka kotipaikka on Jomala Ahvenanmaalla.

Åbyn Toto86-pelin ensimmäiset kohdelähdöt sujuivat Flemming Jensenin komennossa. Dream Kåsgård toi ensimmäisen voiton ja Cadiz toisen.