Jos Verbeeckin kärryille saanut Riina Rekilän Viking Grace teki reippaan ennätyksen parannuksen lukemiin 11,6a/1640m 4-vuotiaiden tammojen eliitissä. Voiton vei Rene Legatin suosikki Zalie Gar ajalla huimalla ajalla 10,8a.

Viking Grace meni alussa kepeästi johtoon. Verbeeck luovutti vetotehtävät Alessandro Gocciadoron tammalle, ja Viking Grace seurasi ylivoimaista vastustajaa ja piti ohi yrittäneen Björn Goopin Fanny Chenalin takanaan. Kakkospalkinto oli 150 000 kruunua. Niemisen Dazen ja Santtu Raitalan kisa pilaantui lähtölaukkaan.

Kolmivuotiaiden oriiden eliittilähdöstä miljoona kruunua rahasti Johan Untersteinerin ajama ja Jerry Riordanin valmentama Aetos Kronos. Se on Ruotsissa syntynyt Bold Eaglen poika. Keulassa kiisivät “kuumakallet” Alessandro Gocciadoro Axl Rosella ja Lutfi Kolgjini tappiottomalla Upset Facella.

Kahden kisa oli kolmannen tilipäivä, kun Aetos Kronos puhalsi maalisuoralla molemmista ohi. Voittotulos oli Ruotsin ennätys 11,9a/2140m. Gocciadoron toinen ori Acciaio ehti Örjan Kihlströmin ajamana myös Axl Rosen ohi. Molemmat saivat ajan 12,2a. Upset Face oli neljäs ajalla 12,3a. Markku Niemisen Sahara Peyote oli kuudes ennätyksellään 13,1a.

Örjan Kihlström pääsi yllättämään pelaajat nelivuotiseliitissä Daniel Redénin jenkkiori Missle Hillillä. Ori tuli toiseksi Glenn Kosmos Memorialissa, kun Graceful Swamp voitti. Voittoaika oli 11,0a/1640m. Saman tuloksen sai kakkonen, Stefan Melanderin Evaluate.

Kaisa Toivosen Quite A Boy ja Olli Koivunen saivat viimeiset rahat ajalla 15,3/2640m. Por Nie Rock meni 14,8/2660m, mutta jäi palkintosijoilta.