Elitloppet 2016

Call Me Keeper

Oasis Bi

Propulsion

Resolve

Timoko

Un Mec D’Heripre

Voltigeur De Myrt

Your Highness

On Track Piraten

Nuncio

B.B.S.Sugarlight

Billie De Montfort

Volstead

Royal Fighter

Mosaique Face

Magic Tonight

*Hevoset pistejärjestyksessä.

Elitloppet-viikonlopun lauantai ja sunnuntai sisältävät 20 Suomessa valmennuksessa olevaa hevosta. Elitkampin Jokivarren Kunkku ja Vitter ovat suomalaisten suurimmat tähdet.

Elitloppetviikonlopun ilmoittautumislistat ovat valmistuneet. Kuskeja ja ratoja arvotaan vielä illan mittaan. Jokivarren Kunkku ja Vitter tavoittelevat uusia sekuntilukemia muun muassa norjalaista Tekno Odinia ja viime startissaan 20,0 mennyttä ruotsalaista Odin Tabacia vastaan. Kovin ilmoittaja suomalaisvalmentajista oli perinteisesti Markku Nieminen, jolla on tällä kerralla mukana seitsemän valmennettavaa. Nelivuotiseliitissä tallin Flynn Boko saa kovan vastuksen muun muassa hambovoittaja Pinkmanista, Vermossa loistaneesta Divisionistista sekä Uncle Lassesta.

Elitloppetin lista ei sisältänyt enää viime hetken yllätyksiä, ellei Ranskan viime vuoden Elitloppet-viikonlopun nelivuotiseliitin hallitsijaa Billie De Montfortia lasketa sellaiseksi. Tai ettei Norjasta ollut mukana Lionelia tai MM-hevosta Papagayo E:tä, vain B.B.S.Sugarlight. Spekulaatio kuskeista jatkunee illan aikana, eikä täyttä varmuutta siitä kuka ajaa mitäkin hevosta, välttämättä vielä ole olemassa.

Listat Ruotsin keskusjärjestön sivuilla ovat siis vielä alustavia. Moni suomalaishevonenkin oli päässyt mukaan useampaan sarjaan, joten muutokset ovat mahdollisia.

Tästä pääsee travsport.se:n sivuille katselemaan ilmoittautumislistoja. Klikkaa lähdön nimeä ja pääset kyseisen lähdön ilmoittautumislistalle.

Elitkampenin hevoset 2016

Art Kjarvald

Fjord Jerven

Jokivarren Kunkku

Moe Svarten

Myllarfaks

Myr Faksen

Odd Herakles

Odin Tabac

Tekno Jerken

Tekno Odin

Tin Tveiten

Vitter

*Hevoset aakkosjärjestyksessä.

Lisää teemasta: Elitloppet