Sulkysport.se kertoo Daily Racing Formin uutisoineen, että kolmivuotiaan Walnerin omistaja Ken Jacobs on saanut oriistaan ostotiedusteluja USAsta ja Euroopasta. Hän toteaa, että monelta taholta on tullut niin houkuttelevia tarjouksia, että päättää myynnistä lähiaikoina.

Chapter Sevenin poika on yhä Linda Toscanon valmennuksessa. Hän harkitsee ottavansa sen mukaan Red Milen radalle Lexingtoniin. Toscano sanoo, että voi ajaa sitä radalla, jotta kiinnostuneet pääsevät näkemään sen liikkeessä. Kilpaa hän ei halua ajaa ellei hevonen ole sataprosenttisessa vireessä.

Esa Lahtisen ja Riina Rekilän Overseas Farms on Walnerin kasvattaja. Se myytiin 1-vuotiaana Lexingtonissa 90 000 dollarilla. Kaksivuotiaana Walner voitti 7 kertaa 8 startissa, muun muassa Breeders Crown- ja Kindergarten-finaalit. Tänä vuonna se kilpaili vain kahdesti ja teki ennätyksensä 08,6 Stanley Dancer Memorialissa heinäkuun puolivälissä. Samalla se nousi Hambletonianin suosikiksi, mutta ei osallistunut karsintaan “lievän vamman” takia. Walnerin voittosumma on 567 562 dollaria ja 10 startista 9 on ykkösiä. Sulkysportin mukaan Walneria havittelevat myös ruotsalaiset ostajat.