Linda Toscanon valmentama Walner aloitti 3-vuotiskilpailut vaatimattomalla 6 500 dollarin voitolla Meadowlandsissa.

Mutta se tuli sellaiseen tyyliin, että Hambletonianin suuret setelit ja ikuinen kunnia ovat Chapter Sevenin pojan ulottuvilla. Johtopaikan 400 metrin kohdalla vallannut  Walner jätti vanhemmat kilpakumppanit yli 7 mitan päähän loppusuoralla, eikä Tim Tetrickin tarvinnut kuin nojailla kyydissä. Voittoaika oli 09,1. Seuraavaksi Walner nähdään Stanley Dancer Memorialissa ensi viikonloppuna.

Illan pääkilpailu oli 4-vuotiaiden 240 000 dollarin Graduate Series -finaali. Sen vei odotetusti viime vuoden Hambon ja Triple Crownin voittaja Marion Marauder vakiokuski Scott Zeronin ohjastamana. Marion Marauder (Muscle Hill) aloitti takajoukoissa, mutta nousi puolimatkassa johtaneen Trolleyn rinnalle ja lipui vajaa mitan voittoon ajalle 09,2. Toinen oli Daniel Duben ajama Warrawee Roo (Majestic Son), jota valmentaa Luc Blais, ja kolmas Yannick Gingrasin Dayson (Conway Hall) Ron Burken tallista. Molempien aika oli 09,4.

“Se on palannut radoille jopa parempana kuin odotimme. Ensimmäinen startti Tiogassa oli heti positiivinen yllätys, ja tänään se oli aika vakuuttava”, sanoi Mike Keeling, valmentaja Paula Wellwoodin puoliso.”Radoille paluu oli helpoin päätös ikinä. Siitosura olisi tietenkin ollut houkutteleva vaihtoehto, mutta hevonen rakastaa kilpailemista, ja me rakastamme sen kilpailuttamista.”