Meadowlandisssa ajettiin aamupäivällä kuusi lähtöä 2-vuotiaille. Overseas Farmsin kasvattama ori Walner oli päivän nimi. Sen jälkeläiset voittivat 5 lähtöä ja ottivat lisäksi 3 kakkossijaa ja yhden kolmosen.

“Baby-race”-lähtöjä oli kolme tammoille ja kolme urospuolisille. Walner (i. Chapter Seven – e. Random Destiny, ei. Ken Warkentin) otti tammoissa kaksi kaksoisvoittoa. Oriiden ja ruunien lähdöissä se oli kaikkien voittajien isä.

Ensimmäisen 2-vuotislähdön voitti Linda Toscanon Penelope J (i. Walner – e. Decadence) pään mitalla ennen Nancy Takterin American Beautya (i. Walner – e. All The Time), molemmat saivat tuloksen 12,2.

Toisen voittaja oli Muscle Hillin tytär Peyton Hanover (e. Pennies From Above) Marcus Melanderilta. Domenico Ceceren valmentama Moni Heist (i. Walner – e. Nothing But Moni) tuli pään mitan päässä toiseksi. Molempien aika oli 13,8.

Kolmas tammojen lähtö tuotti Walnerille kolmoisvoiton. Jim Campbellin tallin Misswalner Fashion (e. Sweet Love) voitti puolellatoista mitalla ja ajalla 12,6. Toinen oli Ray Snittkerin Brickhouse Babe (e. Royal Assets) 12,7. Ja kolmanneksi tuli 725 000 dollaria maksanut Mission Briefin tytär Jaya Bae (ex. Kadena) samalla ajalla. Courant Inc omistaa ja Marcus Melander valmentaa.

Saman tallin Temporal Hanover (i. Walner – e. Think Twice) vei ensimmäisen oriiden lähdön kolmella hevosen mitalla ja ajalla 15,0. Toisen paras oli Ceceren Wall Of Moni (i. Walner – e. All Our Moni) tuloksella 12,5 ennen Melanderin kaksikkoa Classic Hill (i. Muscle Hill) ja Theresnolimit (i. Nuncio), joka on Ruotsissa syntynyt ja Stall TZ Inc:in omistama. Niiden ajat olivat 12,5 ja 12,6.

Kolmannesssa urospuolisten lähdössä Walnerille tuli päivän viides voitto. Snittkerin King Of The North (e. Check Me Out) oli maalissa reilut kaksi mittaa ennen muita ajalla 13,6. Per Engblomin tallin Chulo (i. What The Hill – e. Chula) oli kakkonen tuloksella 13,8. Walnerin jälkeläisiä starttasi Meadowlandsissa yhteensä 10.

Tim Tetrick ajoi 2-vuotiailla ravureilla neljä voittoa. Hän oli myös Linda Toscanon valmentaman Walnerin vakiokuski.