Pasi Aikion valmentaman Who’s Whon rakettikiri toi voiton Norrbottens Stora Pris -kisassa. Örjan Kihlströmin ajama ori nappasi miljoona kruunua ajalla 11,3a/2140m. Who’s Whon kokonaisvoittosumma meni yli 10 miljoonan kruunun.

Suosikki Very Kronos liukui kakkosradalta johtopaikalle. Moni Viking kiersi keulahevosen rinnalle. Vernissage Grif laukkasi jo ennen lähtöauton irtoamaista.

Kun Very Kronos sai vetää kierroksen 13,3, kisan luultiin ratkenneen suosikin eduksi. Who’s Who juoksi kolmantena toisen radan jonossa. Kihlström käänsi sen kiriin. Who’s Who lensi maalisuoran ja ennätti ykköseksi. Very Kronos piti kakkoseksi, ja Moni Viking tsemppasi kolmanneksi.

”Juoksu ei sujunut meidän osaltamme parhaalla mahdollisella tavalla. Matkavauhti olisi saanut olla kovempaa. Onneksi Who’s Who on niin hyvä hevonen, että se ehti vielä”, Kihlström sanoi.

”En uskonut, että se voitti vielä siinäkään kohdassa, kun selostaja sanoi sen olleen ykkösenä maalissa. Katselin, niin huonosta kohtaa lähtöä. Aivan fantastinen kiri. Tämä voitto merkitsee minulle paljon, Boden oli ensimmäinen ravirata, jossa tutustuin ravialaan. Who’s Who saa nyt hetken huilata. Sillä on tuplatyö, kun siitospuolella on tammoja ollut lähes täysi määrä. Seuraavaksi haluaisin yrittää ajaa jossain lyhyttä matkaa”, Aikio kertoi. Vaihtoehdot ovat Mikkeli tai Jägersro.

Toto75-kierros alkoi yllätyksellä. William Ekbergin ajama ja Jörgen Westholmin valmentama Silver Bullet pääsi pujahtamaan sisäradan kautta ykköseksi. Mika Forssin ajama Petri Salmelan Leave Your Sox On sai raskaan juoksun, mutta pinnisti johtavan rinnalta vahvasti kakkoseksi. Mika Haapakankaan Gogobet Sisu sai vauhdin päälle loppusuoralla ja ehti samaan rintamaan kärkihevosten kanssa, mutta jäi niukasti neljänneksi.

Westholmin merkeissä mentiin myös kakkoskohteessa. Hänen valmentamansa Guli Rubin kiri kylmäverilähdön voittoon Erik Adielssonin ajamana.

Björn Goop ehti Kouvolasta Bodeniin ja ajoi voiton kolmoskohteessa. Pewdiepie oli johtavan rinnalta selvästi vahvin. Matkavauhti oli rauhallista, eikä Zola Soft ehtinyt takaa kärkitaistoon.

Goopin Balsamine Font oli suursuosikki Diamantstoetissa. Mutta se laukkasi, kun Goop ajoi sillä eteenpäin. Per Linderothin Today’s Estelle johti ja vei voiton.

Kotiradan Swagger oli mailin matkalla ajetussa pronssidivisioonassa ylivoimainen. Se viipotti Sandra Erikssonin ajamana ykköseksi ajalla 11,1a.

Adrian Kolgjinin tallin Upstate Face jatkoi hurjaa menoaan hopeadivisioonassa. Se murskasi muut Erik Adielssonin ajamana ja ravasi kolmannen peräkkäisen voiton ajalla 12,9a/2640m. Nora Viljanen on voittajan hoitaja. Nurmoksen Cab Lane johti ja oli kakkonen.

Bodenin ilta alkoi Alessandro Gocciadoron Bepi Bin näytöksellä. Donato Hanoverin poika viiletti 4-vuotislähdön ykköseksi ajalla 12,9a/2140m.

Robert Berghin Kavatosåfin otti ykkösen 3-vuotislähdössä Nicklas Westerholmin ajamana. Salmelan Backwood’s Baddy oli kolmas ja Backwood’s Bentley viides.

Sanna Sujalan Samaras K.M.E. toi Suomeen kakkossijan 2640m volttilähdössä. Örjan Kihlström ajoi sen alun haparoinnista huolimatta toiseksi. Sandra Erikssonin ajama Anthem vei voiton. Twinquit johti, mutta jäi kahdeksanneksi,