Valmentaja Pasi Aikion tähtäys derbyvoiton jälkeen osui nappiin. Who’s Who kiri Örjan Kihlströmin ajamana Jubileumspokalenin voittoon ajalla 11,1a/2140 metriä. Voittopalkinto oli miljoona kruunua.
Who’s Who seurasi kirissä Milliondollarrhymeä. Viimeisillä metreillä Who’s Who punnersi voittoon ja jätti Milliondollarrhymen kakkoseksi. Norton Commander sai sisältä kiritilaa ja tuli kolmanneksi.
”Jo aikaisin Who’s Who näytti, että se ei ole tavallinen hevonen. Viimeistään sen kyvyt tulivat esiin koelähdössä. Derbyvoiton jälkeen asetimme tavoitteeksi Jubileumspokalenin ja onnistuimme tässä. Seuraava tavoite on Prix d’Amerique. Hevonen varmasti kehittyy vielä ennen Pariisia”, Aikio kertoi.
”Saimme hyvän hevosen selän kirivaiheessa. Ja Who’s Who osaa kiriä hyvin. Hevonen muistuttaa paljon isäänsä Maharajahia. Mutta askeleet ovat periytyneet paljon emänisä From Abovelta”, sanoi Kihlström, joka voitti Prix d’Ameriquen Maharajahilla ja Elitloppetin From Abovella.
Hachiko de Veluwe joutui kurkunpäätulehduksen vuoksi jäämään pois. Villiam juuttui kolmannelle radalla ja laukkasi porukan perällä. Selmer I.H. jäi johtohevosen rinnalle, josta se väsyi ja laukkasi. Eelis kiri takaa seitsemänneksi.
Tammojen EM sujui odotetusti Uza Josselynin tahdissa. Sveitsiläisen Rene Aebischerin valmennettava joutui avaamaan ensimmäiset 500 metriä 07,2-kyytiä, mutta kesti varmasti voittoon Erik Adielssonin ajamana. Uza Josselyn edusti syntymaansa mukaisesti Tanskaa. Riikka Lehdon Golda Paris sinnitteli Olli Koivusen ajamana pääryhmän mukana maaliin ja oli kymmenes ajalla 11,3a. Ranch Kellyn SE-aika on 11,5a.
Big Noon Pokalenissa pistettiin Hotshot Lucan ME 12,8 historiaan. Björn Goopin ajama ja Frode Hamren valmentama Ecurie D (Infinitif) rymisteli johtavan rinnalta voittoon ajalla 12,2/1640m. Marko Kreivin osaomistaman Ecurien D:n syntymämaaksi on merkitty Tanska. Markku Niemisen Sahara Peyote laukkasi lähtösuoralla.
Montélähdössä Koivusen tallin Magnifico S pinnisti Liisa Nummen ohjastamana kolmanneksi. Anna Erixonin Ladyofthelake paineli ylivoimaiseen voittoon. Stayerlähdössä Sobel Conway laukkasi alussa ja oli maalissa kahdeksas.