Kaksivuotias tamma Woodside Charm otti uransa viidennen voiton 236 000 dollarin The Kentuckiana Stallion Management -tammalähdössä. Hoosierin perjantai-illassa säkenöivät myös vanhemmat ravitähdet Manchego ja Marion Marauder.

Yonkersissa 2-vuotiaiden ME:n juossut Woodside Charm (Chapter Seven) ei tappiota tunne. Tällä kertaa Verlin Yoderin suurlupauksen  voittomarginaali oli 4 mittaa ja voittoaika 11,5. Kakkonen Special Honor (Father Patrick) oli päänmitan edellä kolmantena maalin tullutta Staritaa (Trixton). Woodside Charmin ansiot ovat 209 158 dollaria.

Manchego voitti myös ylivoimaisesti 3-vuotiaiden tammojen 172 000 dollarin Moni Maker -lähdön. Yannick Gingras suhautti Takterin tallin tähdellä puolimatkassa johtoon, ja lopussa Manchego jätti muut kolmen mitan päähän. Voittoaika oli 10,2. Lähimpänä seurasi Peter Wrennin ajama Custom Cantab (Mr Cantab) 10,6. Seviyorum (Donato Hanover) oli kolmas.

Jimmy Takter oli liikuttunut voittajaseremonioissa. Hän kuvaili Moni Makeria yhdeksi kaikkein hienoimmista tammoista, joita hänellä on ollut valmennuksessa. Manchegosta Takter huomautti, että se on myös  melkoisen poikkeuksellinen kyky. Voitto oli sille 19..

Scott Zeronin ohjastama Marion Marauder (Muscle Hill) pinnisti ykköseksi vanhempien hevosten kovatasoisessa The Caesars Trotting Classicissa. Ratkaisu tapahtui loppukirissä. Marion Marauder työntyi puoli mittaa muiden ohi alle 06-vauhtisella viimeisellä neljänneksellä.

Voittotulos oli 10,1. Toinen oli JL Cruze (Crazed) samalla ajalla. Johtaneen Hannelore Hanoverin (Swan For All) ohittivat myös Homicide Hunter (Mr Cantab) ja Obrigado (Boy Band). Voitto oli Marion Marauderin uran 20. ja 7. tänä vuonna. Oriin voittosumma kohosi 100 000 dollarin palkinnon myötä yli 3 miljoonaan dollariin.

Indianan osavaltion Andersonissa sijaitseva Hoosier Park on 7/8-mailin pituinen rata.