Jerry Riordanin valmentama italialaisori Zarenne Fas näytti hurjan luokkansa 4-vuotiaiden Axel Jensens Minnelöp -kisassa Bjerkessä. Rikard N Skoglund ajoi 300 000 kruunun ykkösen. Hampurin voitto sai jatkoa.

Alku ei sujunut Skoglundilta parhaalla mahdollisella tavalla, Zarenne Fas jäi porukan hännille. Marcello Wibb rynnisti kasiradalta keulaan ja veti kierroksen 12,2. Zarenne Fas jäi liikenneruuhkaan, ja Skoglund joutui kiertämään loppukaarteen neljättä rataa. Varennen poika lensi maalisuoran ja ennätti lopulta varmaan voittoon ajalla 12,4a/1609m. Roofie ei jaksanut takaa nousta kärkitaistoon.

”Olen saanut ajaa monia hienoja hevosia, Zarenne Fas on kyllä paras, mitä olen ajanut. Se ei ole tavallinen hevonen, vaan maailmantähti”, Skoglund kehui. ”Zarenne Fas oli todella vakuuttava. Pelkäsin, että nyt tuli liian vaikeaa, kun se joutui neljännelle radalle. Elitloppetia on tässä vaiheessa hullua ajatella, juuri nyt seuraava suuri tehtävä on Criterium Continental joulukuussa”, Riordan totesi.

Pastore Bob täräytti kultadivisioonassa seiskaradalta keulaan. Gunnar Austevollin ajama Gigant Invalley sai kiritilaa ja pinkaisi niukkaan voittoon ennen Cash Okaytä. Pastore Bob sinnitteli kolmanneksi erittäin tasaisessa maaliintulossa. Kärkikolmikko sai saman ajan 12,8a/1609m. Mäntylän ja Heiskasen Corleone D.K. otti nelossijan Klass II -sarjassa Henna Halmeen ajamana.