Kari Alapekkala ajoi Zola Softin 50 000 kruunun voittoon 4-vuotiaiden tammojen lähdössä Skellefteåssa. Petri Salmelan valmentama Verozzo oli paras mailin ryhmässä.

Hienosti menestynyt 4-vuotias Zola Soft kiri takarivin paikalta vahvasti ykköseksi. Ennätys kirjoitetaan nyt 14,5a/1640m. Voitto oli uran viides, kun startteja on kahdeksan. Team Softis on Zola Bokon tyttären omistaja.

”Zola Soft tuli meille 2-vuotiskauden alussa, kun Olavi Nikkinen soitti ja kertoi hevosesta”, Alapekkala kertoi TotoTV:n haastatteluissa. ”Tamma on kotioloissa pirteä, mutta käyttäytyy raveissa täydellisesti. Tänään se puristi linjalla hienosti ykköseksi. Nordic Cup -kilpailusarjassa jatketaan Suomessa.”

Konepalvelu Erkco Oy:n Verozzolla oli rata 12. Magnus A Djuse täräytti takasuoralla ruunan johtoparin taakse ja maalisuoralla varmasti ykköseksi. 30 000 kruunua tuli ajalla 12,2a.

Kolmivuotislähdössä Thank The Maker pinkaisi takamatkalta johtoon avauspuolikkaalla. Tarja Perälän kasvattama Le Monteilin poika taisteli tiukasti voitosta, mutta Axel Ruda pinnisti niukasti ohi. Thank The Makerin uusi volttiennätys on 15,2/2160m. John Östman ajoi Anna Parviaisen Blackie Lawlessin voittoon pistelähdössä.