Pohjoismaiden mestari Grislefaksen G.L. sekä sen ohjastanut Hannu Torvinen ja omistaja Gustav Larsen
Grislefaksen G.L. järjesti Hannu Torvisen ajamana näytöksen Pohjoismaiden mestaruudessa vuosi sitten. Gustav Larsen on hevosen kasvattaja ja omistaja.Kuva: Anu Leppänen

Grislefaksen G.L. puolustamaan Pohjoismaiden mestaruutta, Turun kylmäveristen monté-lähtöön myös norjalaisväriä

Turun ravirata julkisti tänään kaksi uutta ulkomaalaisvierasta 5.10. ravattavaan Kylmäveristen PM:ään: Grislefaksen G.L. ja Balder Odin.
Julkaistu

Grislefaksenia valmentaa Öystein Tjomsland, mutta sen arjessa vahva rooli on omistaja-kasvattaja Gustav Larsenilla. Hevosen viime kuukaudet ovat olleet ohdakkeisia, mutta mainioiden viimeistelyiden jälkeen Turkuun tullaan positiivisin mielin.

”Hevosella on ollut vähän jalkamurheita loppukesästä. Se on kuitenkin toipunut niistä ja oli oikein mainio keskiviikon hiitissä Öystein Tjomslandin hevosten kanssa. Hienoa saada Hannu Torvinen jälleen ohjastamaan oria. Tulemme hyvillä mielin puolustamaan voittoa Turkuun”, Gustav Larsen vahvistaa.

Ensimmäisen Suomen reissunsa sen sijaan tekee seitsenvuotias norjalainen Balder Odin, jota ohjastaa PM-lähdössä sen valmentaja Johan Kringeland Eriksen. Balder Odin on kerännyt jo yli 40 000 euron kausiansiot ja voittanut mm. kaksi Foruksen kylmäveristen profiililähtöä ennen Tangen Borkia.

”Tämä on ensimmäinen kerta, kun pääsemme käymään kilpailemassa Suomessa. Ori on oikein hyvässä kunnossa. Hyvä toki muistaa sen olevan vasta nousemassa aivan kovimpiin lähtöihin”, orin toinen omistaja Espen Edvardsen muistuttaa.

Pohjoismaista edustusta saadaan myös muihin lähtöihin, kun usein PM-viikonloppuna vieraillut Jan Ove Olsen iskee Turkuun kahden hevosen voimin. Farmens Riska starttaa 5-6-vuotiaiden lähdössä, ja Verdals Torden tulee monté-lähtöön.

Aikaisemmin on uutisoitu Stumne Fyrin, Tekno Jervenin ja Åse Monan tulosta Turkuun. Pohjoismaalaisten vieraiden määrä saattaa vielä kasvaa ennen ilmoittautumisen päättymistä.

”Esimerkiksi Jan-Olov Perssonin hevosten osalta tilanne on vielä auki. Uskotaan ja toivotaan, että hän tulee jollakin joukkueella Turkuun. Lähtölistoiltahan lopullisen kokoonpanon sitten viimeistään näkee”. Lännen Ratojen kilpailupäällikkö Iivari Ingves tiedottaa.

Lähde: Turun Hippoksen tiedote

Pohjoismaiden mestari Grislefaksen G.L. sekä sen ohjastanut Hannu Torvinen ja omistaja Gustav Larsen
Ruunaruhtinas saapuu Pohjoismaiden mestaruuteen – Månlykke A.M. jättää PM-lähdön väliin
Pohjoismaiden mestari Grislefaksen G.L. sekä sen ohjastanut Hannu Torvinen ja omistaja Gustav Larsen
Pohjoismaiden mestaruus oli täydellinen norjalaisnäytös - "Vähän liiankin rankkaa" - katso kuvat kaikista voittajista

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi