Hevosurheilu ilmestynyt – tilaajilla jo nyt, lehtipisteissä torstaina

Hevosurheilu ilmestynyt – tilaajilla jo nyt, lehtipisteissä torstaina

Kunkkariviikon Hevosurheilu kertoo kaiken, mitä Kunkkareihin lähtiessä tulee tietää, ja sisältää myös 20-sivuisen Hevosurheilu 100 vuotta -juhlaliitteen.
Julkaistu

Kuninkuusraviviikon Hevosurheilu on ilmestynyt! Luonnollisesti kaikki kuningas- ja kuningatarkandidaatit esitellään perinpohjaisesti. Keski-Suomen Kunkkarilegendat -lähtöön osallistuva Anssi Niininen muistelee Ponseria ja Seppo Tammelin ”Korpilahden Kojoottia” V.H. Suvitarta. Tapio Perttunen pohtii, miksi oriiden vauhdit ovat viime vuosina parantuneet hurjasti, mutta tammojen eivät.

Vielä on virtaa -sarjassa vieraillaan Le Cannibalen ”Viiden tähden hotellissa” Anne Nykäsen luona Mikkelissä ja muistellaan totta kai oriin tarunhohtoista uraa. Takasivulla tuore seitsemänkymppinen, koko kansan rakastama Riitta Väisänen muistelee, miten häntä vietiin vasta valittuna Miss Eurooppana ajotehtäviin Amerikkaa myöten, ja kertoo tietysti tämän hetken kuulumisensa. Pohjoisessa tunnelmoidaan Tervolan paikallisraveissa. Ajankohtaissivuilla esitellään kolme uutuuskirjaa, mm. Maailman parhaat Kuninkuusravit. ”Alan rakenteiden on aika uudistua”, vetoavat Suomen Ravivalmentajat ry:n Jukka-Pekka Kauhanen ja Antti Karhila Näkökulmassa.

Lisäksi Hevosurheilu sisältää 20-sivuisen 100-vuotisjuhlaliitteen, jossa käydään läpi lehden historia ja nykypäivä urheilun ja julkaisutoiminnan eri osa-alueittain.

Irtonumeromyyntiin Hevosurheilu tulee nykyään torstaisin, mutta heti pääset lukemaan näköislehden verkossa tekemällä digitilauksen. Painetun lehden saat kotiin aina keskiviikkoisin. Digipalvelut sisältyvät painetun lehden kaikkiin tilauksiin lukuun ottamatta 100 vuoden lehtiarkistoa, joka on kestotilaajien etu.

Tilaa Hevosurheilu tästä linkistä!

Hevosurheilu ilmestynyt – tilaajilla jo nyt, lehtipisteissä torstaina
Satavuotias juhlii, työtä riittää - Hevosurheilun juhlavuosi käynnistyi

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi