Hevosurheilu 32/2024 kansi
Hevosurheilun 33 kansikuvatyttö on Tammakriteriumin sankaritar Fabiana Hoist.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilu tapasi Horsy Dreamin – lehti tilaajilla keskiviikkona ja lehtipisteissä torstaina

Hevosurheilu 33/2024 ilmestyy keskiviikkona 14.8.
Julkaistu

Horsy Dream voitti lauantaina vuoden suurimman ravilähdön Åby World Grand Prix’n. Hevosurheilun Leena Alerini tapasi Horsy Dreamin ja sen valmentajan Pierre Bellochen kisan alla Ranskassa! Ari Kelan pojasta Tommi Kelasta ei tullut isänsä tapaan ravivalmentajaa tai -ohjastajaa vaan tuli raviasiantuntija. Sukulinjoissa kaksikko kuvailee toisiaan ja muistelee Tommin lapsuutta. Lähikuvassa tavataan monté-ratsastaja ja -kirjailija Paula Keränen ja takasivulla 10 vuotta hevosia omistanut ja kasvattanut Märkä Talli.

Neuvonnassa aiheina ovat alku- ja loppuverryttely raveissa sekä haavanhoito. Ajankohtaissivuilla ja Areena-aukeamalla puhuttavat tietysti hevosalan rahoitusta uhkaavat leikkaukset sekä hevosten hyvinvointi. Sitä valvotaan, jos ette tienneet!

Irtonumeromyyntiin Hevosurheilu tulee nykyään torstaisin, mutta heti keskiviikkoaamuna pääset lukemaan näköislehden verkossa tekemällä digitilauksen. Painetun lehdenkin saat kotiin aina keskiviikkoisin. Digipalvelut sisältyvät painetun lehden kaikkiin tilauksiin lukuun ottamatta 100 vuoden lehtiarkistoa, joka on kestotilaajien etu.

Tilaa Hevosurheilu tästä osoitteesta!

Pierre Belloche ja Horsy Dream
Hevosurheilu tapasi Pierre Bellochen ja Horsy Dreamin Åby World Grand Prix'n alla. Kuva: Leena Alerini

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi