Jorma Vuoksenmaa vetäytyy loppuviikosta toipumaan leikkauksesta. Kuva: Juhani Länsiluoto
Jorma Vuoksenmaa vetäytyy loppuviikosta toipumaan leikkauksesta. Kuva: Juhani Länsiluoto

Jorma Vuoksenmaa sairastui vakavasti – ”Jonkin aikaa taka-alalla”

Julkaistu

Vedonlyöntiasiantuntija Jorma Vuoksenmaa tiedotti keskiviikkona sairastuneensa syöpään, joka tullaan leikkaamaan tulevana perjantaina.

”Minulla diagnosoitiin maaliskuussa lääkäriä siteeraten puoliärhäkkä syöpä. Onneksi se voidaan leikata jo nyt perjantaina 14. huhtikuuta”, Vuoksenmaa tiedottaa.

Vuoksenmaa kertoo päättäneensä julkistaa asian avoimesti ja rehellisesti, koska ”sairaus olisi paljastunut joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin erilaisten sattumusten kautta”.

”On tärkeää kertoa, miksi katoan joksikin aikaa taka-alalle ammatillisesta toiminnastani. Väärinkäsitysten ja matkan varrella taipuvan tiedon välttämiseksi takaan, ettei sairauteni vaikuta muistiini, ajatteluuni tai luomisvoimaani.”

Vuoksenmaan vedonlyöntiyhtiö ESBC jatkaa kuten aiemminkin.

”Yli 10 vuotta minulle työskennelleet luottomieheni ovat viime vuosina joka tapauksessa vastanneet yhä enenevässä määrin analyysistamme sekä minulle ja asiakkaillemme hiotuista pelisuosituksista.”

Vuoksenmaa suhtautuu luottavaisesti terveysalan ammattilaisten kykyyn hoitaa hänet kuntoon.

”Olen osaavissa käsissä ja turvassa, vaikka olen jonkin aikaa taka-alalla ja katoan sosiaalisesta mediasta, enkä vastaa sähköposteihin tai muihin yhteydenottoihin.”

Lääkärit ovat määränneet Vuoksenmaan muutaman kuukauden ajaksi täydelliseen lepoon leikkauksen jälkeen.

”On kuitenkin mahdollista, että jo ennen jälkitarkastuksia ideoin tai autan ajatuksin työryhmääni taustalta, jos vointia ja energiaa tähän riittää”, hän arvioi.

ESBC vähentää väliaikaisesti ravipelaamista sekä analyysien paljastamista Suomeen ja Ruotsiin.

”Näistä sijoitussalkuista vastannut luottomieheni joutuu nyt ottamaan hoitaakseen minulta vapautuvat Englannin ja Hong Kongin laukkamarkkinat, jotka ovat sijoittamisellemme paljon merkittävämpiä”, Vuoksenmaa perustelee.

Jos vointi niin sallii, joitain some-päivityksiä saattaa olla luvassa.

”En kerro syövästäni, hoitokokemuksistani tai tervehtymisestäni enempää, koska en tiedä, kuinka hyvin eri tilanteissa voisin säilyttää julkaisutahdin, -tahdon ja rehellisyyden. Eli ei jatkokertomusta tai seikkailusarjaa, vaikka saatan yleisellä tasolla pohtia elämää, kun nyt olen saanut uuden, yllättävän näkökulman ja yleisopettavaisia kokemuksia.”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi