Kavioliigaravit ravataan tänä lauantaina Teivossa.
Kavioliigaravit ravataan tänä lauantaina Teivossa.Kuva: Roosa Lindholm

Olympiasoihtu näytteille Teivoon, Teivon ravikoululle 500 euron stipendi

Lauantaina 10.12. kello 12.45 paljastetaan Teivon raviradan kahvilassa Pyeongchangin vuoden 2018 talviolympialaisten soihtu, joka myös jää toistaiseksi Teivoon.
Julkaistu

Tamperelainen maanrakennusalan yrittäjä Jussi Haavisto on kierrättänyt huutokaupasta hankkimaansa olympiasoihtua viime vuosina pienen stipendin kera nuorten hyvinvointia tuottaneilla tahoilla. Ensimmäinen sijoituspaikka oli Pälkäneen Kostia Areena ja stipendin saaja Pälkäneen Luja Lukko -korisjunnujaosto. Toinen sijoituspaikka oli AutoCenter Areena Tampereen Linnainmaalla ja stipendin vastaanottaja KooVeen All Blacks -erityisryhmien salibandytoiminta. Lauantaina soihtu saapuu Teivoon Kaupin keilahallilta tamperelaisen Keilaseura Seiskat ry:n hoivista.

”Sain raveja harrastavalta ja kuvaavalta kaveriltani vinkin, että seuraava kohde voisi olla Teivo. Sieltä löysin Teivon ravikoulun, joka sopi stipendin saajaksi mainiosti. Soihtu on väline nuorten erilaisten harrastusmahdollisuuksien tukemiseen”, Jussi Haavisto perustelee.

Vaikka Haavisto on itse melko satunnainen raveissa kävijä ja käy Teivossa vain muutaman kerran vuodessa, kytköstä raviurheiluun löytyy.

”Firman historiikista löytyi tieto, että isäni oli lanannut 1970-luvulla Teivon rataa. Viime vuosina ollaan tehty monenlaisia kunnostustöitä Teivonmäellä, ja myös radan turvakaista on meidän tekemämme”, Haavisto mainitsee.

Ja täytyyhän miehellä osuus hevosestakin olla. Eikä mistä tahansa hevosesta: 2-vuotiaan Riflemanin isä on Father Patrick ja emä huipputamma Amazing Soul!

Kavioliigaravit ravataan tänä lauantaina Teivossa.
Toto75-ennakko: Siru ja Morison - "Minulle kelpaa mainiosti tällainen vähän hitaampi talvihevonen"

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi