Vappuäijä viimeisteli Kuninkuusraveihin voittoisasti.
Vappuäijä viimeisteli Kuninkuusraveihin voittoisasti.Kuva: Anu Leppänen

Vappuäijän kuski kuninkuuskisaan selvillä – "Mietin asiaa monelta kantilta"

Antti Ojanperän valmennuksesta nähdään kuninkuuskisassa peräti kolme osallistujaa.
Julkaistu

Keskiviikkona julkistettiin Kuninkuusravien pääsarjojen osallistujat. Antti Ojanperän valmennettavia kuninkuuskisassa nähdään peräti kolme, kun Evartti, Herra Heinämies ja Vappuäijä lähtevät taistelemaan seppeleestä.

Kolminkertaisen ravikuninkaan Evartin ohjissa jatkaa totutusti hovikuski Santtu Raitala, Herra Heinämiestä ajaa viime vuoden tavoin Jukka Torvinen, mutta Vappuäijän kuski oli vielä julkistustilaisuuden aikaan kysymysmerkki. Torstaina kuskikysymykseen saatiin vastaus.

Hannu (Torvinen) ajaa Vappuäijää”, Antti Ojanperä vahvistaa.

”Mietin asiaa monelta kantilta ja keskustelin myös Santun kanssa. Yksi vaihtoehto olisi myös ollut, että minä olisin ajanut Vappuäijää.”

Torvisen piti alun perin ajaa kuninkuuskisassa Parvelan Retua, mutta tämä vedettiin torstaiaamuna kisasta pois etujalassa ilmenneen vamman vuoksi.

Ojanperän omalle kolmikolle kuuluu tässä kohtaa hyvää, kun tallin vuoden tärkeimmän viikonlopun alkuun on aikaa reilu viikko.

”Hieno asia tietysti, että saatiin kolme hevosta mukaan pääkisaan. Tuo on meille kova ja tärkeä viikonloppu. Kaikilla hevosilla asiat tuntuisivat olevan aivan mallillaan”, Ojanperä sanoo.

Vappuäijä viimeisteli Kuninkuusraveihin voittoisasti.
Petri Laine kommentoi Parvelan Retun tilannetta – ”Täytyy tässä kohtaa muistella, mitä olemme jo saavuttaneet”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi