Kuninkuuskilpailuiden toiset osamatkat aloittavat Toto75-pelin. Niissä ei oteta mahdottomasti kantaa, sillä Flexible Journey on päivän näkemyshevonen.

Nelivuotistähti on yksi kierroksen herkkupaloista. Flexible Journey on ennakkoon lähdön herkullisin pelihevonen, sillä matkavauhti on todennäköisesti alusta saakka railakasta, ja hevosen ominaisuudet pääsevät silloin parhaiten oikeuksiinsa. Valinnan mielekkyyttä lisäävät tallikommentit, joiden perusteella kotiradan kisassa voidaan nähdä entistä parempi suoritus.

“Flexible Journey jatkaa hyvässä kunnossa”, Juha Utala vahvistaa. “Ruunalla on ajettu kaikki startit korvat kiinni, mutta nyt olisi tarkoitus kokeilla niiden avaamista. Harkinnassa on myös mahdollisesti silmälappujen lisäämisestä varustukseen. Näitä muutoksia kokeillaan derbyä ajatellen, joka on kauden päätähtäin.”

Kuningatarkisa meni voimasuhteiden osalta ihan uusiksi, kun Juliette Lax taipui pahoin keulasta. Jo etukäteen Virin Camilla oli mailin sisäradalta yksi pelihevosista, ja se puolestaan vahvisti asemiaan oikein hyvällä suorituksella lauantaina. Tammalla yritetään varmasti keulajuoksua, ja veto kantaa vireen pitäessä pitkälle.

Liisan Tulilintu kävi ylikierroksilla auton takana, eikä se voinut välttyä lähtölaukalta. Kokonaiskisassa ei ole enää mahdollisuuksia menestyä, mutta maililla Liisan Tulilintu on ravatessaan todella vaarallinen. Harri Kotilainen vahvisti avauskisan jälkeen, että fyysisesti Liisan Tulilintu vaikutti käteen huippukuntoiselta.

Välkyn Tuisku jäi lauantaina pussiin, ja se on kihisevän kuuma varmaehdokas useimpien papereissa. Pitää kuitenkin muistaa, että tarkkaa kuvaa päivän vireestä oli mahdoton saada, kun vastaavasti Tähen Toivomus nosti tasoaan aikaisemmista kisoistaan. Välähdys osoitti lisäksi hurjan nopeutensa, ja sitä ei sovi aliarvioida. Ville Korjus ei varmasti ollut tyytyväinen omaan suoritukseensa rattailla, ja hän saattaa hyvinkin ajaa maililla koko matkan kaasu pohjassa. Ensin pitää tosin selvitä takarivistä kunnialla matkaan.

 

Ideasysteemi

Veikkauksen pelaajaporukat

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Lahteen

Toto75-1: 1, 7 (5, 11)

Toto75-2: 2, 6, 11 (8, 4)

Toto75-3: 6 Flexible Journey (5, 10)

Toto75-4: 7, 3, 13, 1 (8, 4)

Toto75-5: 10, 2, 4, 11, 7 (9, 12)

Toto75-6: 7, 8, 6 (3, 5)

Toto75-7: 2, 5 (3, 11)

2 x 3 x 1 x 4 x 5 x 3 x 2 = 720 riviä – hinta 36,00 euroa

Lisää teemasta: Pelivihjeet