Keskiviikon Hevosurheilu tarjoaa maistiaisena Sokrua, neljän nuoren valmentajan ajatuksia raviurheilusta ja yhden ravikuninkaan tuoreet kuulumiset.

Kausalan ravikuninkaallisista tutussa pitäjässä valmentautuu vaivihkaa aivan kuningatarkisan suosikeiksi noussut Sokru. Keskiviikon Hevosurheilun lähikuvassa oleva valmentaja Matti Mäki-Mattila, 75, asuu rivitalossa, mutta käy Sokrun kotitallilla kaksi kertaa päivässä.

”Hieman lyhytkaulainen tämä on”, Matti esittelee tammaansa ja näytti sormillaan muutaman sentin eroa. ”Tuon verran hävittiin Juliette Laxille huhtikuussa. Jos tällä olisi ollut pidempi kaula, tuloksena olisi ollut tasapeli ainakin.”

Suomalaisessa raviurheilussa hevosista huolehditaan äärettömän hyvin. Yhteisöllisyys ja tasa-arvo ovat raviporukassa toinen vahvuus. Näiden asioiden nuoret valmentajat toivoisivat nousevan esiin raviurheilun julkisuuskuvassa negatiivisten asioiden sisään. Terri Lehtonen, Arna Ruohomäki, Juho Ihamuotila ja Joni-Petteri Irri kertovat keskiviikon lehdessä omasta polustaan valmentajaksi ja ottavat kantaa raviurheilun nykytilaan.

Tuoreen lehden antina ovat myös ravikuningas A.T. Ekon kuulumiset. Syöpään sairastunut Antti Teivainen puolestaan kertoo, kuinka tsemppiviestejä ja myötätuntoa on satanut ikävän uutisen jälkeen.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.